Vanucci’den Yeni Yıl Kampanyası

Yeni yılda yenilenme planlarına mutfaklarından başlamak isteyenlere Vanucci çok cazip bir kampanya ile sesleniyor. Aralık 2011 sonuna kadar tüm Vanucci mutfak ürünlerine, Vanucci mağazalarında yüzde 30 indirim ve 12 taksit avantajı ile sahip olmak mümkün.

Yaklaşan yeni yılla birlikte yenilenme rüzgarına kapılanlar için, uzun zamandır hayallerini kurdukları mutfağa sahip olma vakti geldi. Yeni yılı, mutfaklarını yenilemek için bir fırsat olarak görenlere, bir fırsat da Vanucci’den geliyor.

Ürün gamında onlarca farklı mutfak ve banyo modelini barındıran Vanucci, Aralık 2011 sonuna kadar devam edecek kampanyasında tüm ürünlerini yüzde 30 indirim ve 12 taksit avantajı ile sunuyor. Axess, Wings ve Fish kart sahipleri, toplam 14 seri ve bu serilere bağlı 30 farklı modelden oluşan Vanucci mutfak portföyündeki ürünlere 12 taksit avantajı ile sahip olabilecekler.

Yüksek kalite standartlarıyla sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Vanucci, mutfak dekorasyonlarına dair hayalleri, zengin ürün ve renk çeşitleriyle gerçekleştiriyor. Vanucci, mutfak sahiplerinin beklentilerine kulak vererek, onları da birçok kişiselleştirme olanağı ile tasarım sürecinin bir parçası haline getiriyor.

Kulpsuz tasarımlarla, doğal ahşap ve lake malzemelerle yenilikçi ve estetik anlayışını ortaya koyan Vanucci, her eve uygulanabilen tasarımlarında fonksiyonelliği de ön planda tutuyor.

Vanucci Hakkında

2005 yılında kurulan Vanucci, ahşap dekorasyon ürünleri sektörünün 1995 yılında kurulan deneyimli firması Prodek bünyesinde ve Türk gayrimenkul sektörünün konut pazarı alanındaki lider firması Sinpaş Grubu’nun bir iştiraki olarak faaliyet gösteriyor. Vanucci’nin ürün portföyü mutfak ve banyo mobilyası olmak üzere iki ana gruptan oluşuyor. Firma ayrıca bu grupları destekleyen zengin aksesuar seçenekleri de sunuyor. İnsan sağlığına duyarlı malzemelerle üretilen Vanucci ürünlerinde ağırlıklı olarak ahşap, lake ve bunların kombinasyonları kullanılıyor. 1. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda “ev mobilyaları tasarımı” ve “mutfak ve banyo mobilyaları tasarımı” alanlarında birincilik ödülünü kazanan başarılı tasarımcılarıyla alanında öncü firmalar arasında yer alan Vanucci hakkında detaylı bilgilere www.vanucci-tr.com adresinden ulaşılabilir.