10 Ücretsiz Kendin Yap Ranza Modeli Ranza Planı

Çocuklarınız için ranza modeli bakıyorsunuz fakat her geçen gün ranza modelleri fiyatları artıyor ve bu durum canınızı mı sıkıyor. Ranza yapabilmek için bir ranza modeli yapım planına mı ihtiyacınız var? Buyurun size 10 ücretsiz ranza modeli ranza yapım planı.

1- Klasik Ranza Modeli Yapım Planı – Aşamaları

Klasik ranza yatakları yapmak oldukça kolaydır ve onları herhangi bir renkte boyayabilir veya boyatabilirsiniz. Ana White‘dan gelen bu ücretsiz ranza yatak planları, malzeme listesi, kesim listesi ve kolayca takip edilebilir talimatları içerir.

Yatak ölçüleri 160 cm yükseklik, 205 cm genişlik ve 107 cm derinliktedir ve standart boyutlu tek kişilik yataklara uyar. Dahili merdiven, çocukların üst ranzaya çıkmalarını kolaylaştırır ve koruyucu korkuluklar onları güvende tutar.

2- Zarif Ranza Modeli  Yapım Planı

Ranzalar, Plank Pillow’daki bu yerleşik yatakların da gösterdiği gibi, kamp tarzından şıklığa kadar çeşitlilik gösterebilir . Yataklar, ters bindirme detayları ve tahta tavanıyla bu odaya üst düzey bir görünüm kazandırıyor.

Eğitimde bir malzeme listesi bulunur ve okuyuculara özel yapılar için kendi boyutlarını alma konusunda yol gösterilir. Bu ranzalar çoğundan daha pahalı, yaklaşık 2.000 dolar civarında.

3- Metal Ranza Modeli Planı

Endüstriyel tarzdaki boru, yatak rayı ve merdiven görevi görerek klasik ranzaya benzersiz bir dönüş kazandırır. Cherished Bliss, bu yatakları oğulları için tasarladı ve blogunda malzeme listesi, araç listesi ve talimatların ayrıntılarını verdi.

Ranza 60 inç uzunluğundadır ancak eğitime göre kullanıcılar istenirse biraz daha küçük hale getirilebilir.

4- Köy Evi Tarzı Ranza Modeli Planı

İkiz tam boy ranza, yatıya kalanlar için ekstra alan sağlamak veya birden fazla çocuğu aynı odada barındırmak için idealdir. Her Tool Belt’ten Amy, bu çiftlik evi tarzındaki ranzaları, halihazırda ikiz ve tam boy şilteleri olan aile üyeleri için yaptı.

Çiftlik evi yatak planları bu yapıyı tamamlamak için gereken tüm adımları sağlar.

5- Kız Çocuk Ranza Modeli Yapım Aşamaları

Hem oyun evi hem de uyku alanı olarak da kullanılabilen bu prenses kale ranzasını yaparak küçük bir kızın hayallerini gerçekleştirin.

Ben Nelson bu yapıyı Instructables’da detaylandırdı. İlk adımı, ikinci el mağazasından 100 dolara kullanılmış bir ranza satın almaktı. Daha sonra ikinci el eşyasını bir kaleye dönüştürmek için bir plan tasarladı ve herkesin izleyebileceği bir eğitim sağladı.

6- Üçlü Ranza Modeli Yapım Aşamaları – Ranza Planı

Birden fazla çocuğu bir yatak odasında barındırmak, alan eksikliğini vurgulayabilir. En iyi çözümlerden biri üçlü ranza yaparak dikey alandan yararlanmaktır.

Jen Woodhouse, üçüz kızlardan oluşan bir grup için tasarladığı ücretsiz ranza planlarını sunuyor. Her yatağa çift kişilik bir yatak sığar ve malzeme maliyeti 200 doların altındadır.

7- Renkli Kız Çocuk Ranza Modeli Yapım Aşamaları ve Planı

İlginç bir kır evi tarzı ranza, sade bir odayı peri masalından bir şeye dönüştürebilir. Birds and Soap’tan Jenny bu yatağı kızları için hiçbir ayrıntıdan kaçınmadan hazırladı.

Tasarımda yatağın altında saklama alanı, kitap rafları, çatı ve pencere kesikleri bulunuyor. Çocuklarınızın en sevdiği renklere boyayarak son görünümü kişiselleştirebilirsiniz.

8- Modern Ranza Modeli Yapım Planı

Temiz veya minimalist bir tarzı tercih edenler, bu iki tonlu orta yüzyıl modern ranza DIY’ini takdir edeceklerdir. Boyutlar 180 cm yüksekliğinde, 198 cm genişliğinde ve 107 cm derinliğindedir.

Pneumatic Addict, kullanılan özel kontrplak türleri ve gerekli tüm malzemeler dahil olmak üzere planın ayrıntılarını sağlıyor.

9- Masalı Geniş Ranza Modeli ve Yapım Planı

Entegre merdivenli ve iki renkli tasarıma sahip bu yerleşik ranza planıyla alanınızı yükseltin. Klasik görünüm, modernden geleneksele kadar birçok stile uyacaktır.

Lauren Koster, blogunda takip edilmesi kolay bir dizi plan düzenliyor. Yatağı seçtiğiniz renge boyayarak veya boyayarak görünümü değiştirebilirsiniz.

10- Çekmeceli Ranza Modeli Yapım Aşaması – Ranza Planı

Çocuklarınız kendi evlerine sahip olduklarını hissetmek istiyorsa, bu kendin yap ranza evini deneyin. Gerçek bir çiftlik evine benziyor ve ek depolama için yerleşik çekmecelere sahip.

Her Tool Belt’ten Amy bu ranzayı çatısı, pencereleri, dış cephe kaplaması ve kapılarıyla birlikte tasarladı. Gerekli tüm materyalleri ve adımları bloglarında düzenliyor. Özelleştirmelere bağlı olarak yatağın malzeme maliyeti 400 ila 700 ABD Doları arasındadır.

kendin yap ranza ranza modelleri yatak