Abdest Lavabosu Modelleri Yeni

Abdest lavabosu günümüzde banyoda abdest alırken zorlanan insanlar için vazgeçilmez bir ürün haline geldi.

Güral Vit kusursuz tasarımları, kaliteli duruşu ve sağlığa önem veren detaylarıyla banyolarda yepyeni bir dönem başlatıyor. Hayatınıza stil ve konfor katıyor. Güral Vit’in hayalleri harekete geçiren faklı çizgileriyle, her banyo kendine özel hikayesini yazıyor. Benzersiz tasarımları ve fonksiyonelliği her zaman bir araya getirmeyi başaran Güral Vit, kalite, estetik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan yeni tasarımı Double Deck Lavabo ile 1953 yılından beri yalnız ‘‘En İyilerin’’ kazanabildiği yüksek prestijli ‘‘IF Design 2019 Ödülü’’ne layık görüldü.

Lavaboyu geleneksel ve sıradan bir yapıdan çıkararak, modern tasarım ve geniş kapsamlı kullanım alanı yaratmayı başaran Double Duck, alt haznesindeki entegre hareket sensörlü armatürüyle zahmetsizce ayak yıkama(abdest) deneyimi, engelli kullanıcılar için kolay erişim ve çocuklar için de güvenli bir yıkama alanı yaratıyor.

ÜRÜNÜ İNCELE

Vitra Family Çok Amaçlı Seramik Abdest Lavabosu – Ağırlık: 36,5 kg. – Orta armatür delikli – Su taşma delikli – 340-1520 raf ile uyumludur – Seramik Abdest Lavabosu

WuduMate, evlerde, iş yerlerinizde, kamusal alanlarda, mescitlerde, camilerde ve abdest alanı oluşturulmak istenen her yerde kullanılmak üzere, su sıçratmayan, hijyenik, ergonomik ve kurulumu kolay bireysel abdest lavaboları/üniteleridir. WuduMate Abdest Lavabosu kurulumu kolay bir üründür. Alttan gider ve üstten tesisata bağlayarak kurulumu kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

WuduMate Abdest Lavabosu ürününe perlatörlü batarya musluk da dahildir. Bu musluk ile %50’ye kadar su tasarrufu sağlanmaktadır. hijyenik akrilik/jel kot malzemeden üretilmiş olup kir tutmamakta ve temizliği kolaylıkla yapılabilmektedir. Abdest Lavabosu’nun yapısında bulunan paslanmaz çelik destekleyici ve kuvvetlendiriciler ürünün taklitlerinden daha sağlam olmasını sağlamaktadır. WuduMate Abdest Lavabosu’nun eşsiz ergonomik ve estetik tasarımı her yaştan ve her ağırlıkta kişi için konforlu bir kullanım sağlamakta, aynı zamanda bu tasarım çevreye su sıçramasını da asgari düzeye indirmektedir. Gider bağlantısı yerde veya yerden en fazla 5 cm yükseklikte olmak üzere duvarda olmalıdır.

abdest abdest lavabosu vitra