Alfemo Mobilya Trambolin Efekt Teknolojisi

alfemo-summer-serisi

Şehirli ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, rahat ve konforlu koltuklar için özel olarak geliştirdiği “trambolin efekt” teknolojisi ile koltukta yeni bir dönem başlattı.
Alfemo’nun daha rahat koltuklar için geliştirdiği, oturumda ultra yumuşaklık ve esneklik sağlayan trambolin efekti; multi katmanlı kuştüyü sünger ve elastik kolon sistemi teknolojisiyle evlerinize ayrıcalıklı bir konfor geliyor.
Vücudun her hareketine duyarlı olan, çökme yapmayan uzun ömürlü trambolin efekti, daha rahat oturum sağlıyor ve dinlenme keyfinizi ikiye katlıyor.
Ayrıcalıklı tasarımlarını her zaman konfor ile buluşturan Alfemo’nun geliştirdiği yeni trambolin efektinin rahatlığını başka hiçbir yerde bulamayacaksınız.
Alfemo’nun yeni tasarımları Gloria ve Talya’da Trambolin efekt…
Ürün yelpazesini şekillendirirken tüketici yorumlarını ve ihtiyaçlarını ön planda tutan Alfemo, geliştirdiği yeni trambolin efekt teknolojisini yeni ürün grupları arasında yer alan Gloria ve Talya modelinin oturma grubu ve köşe takımı serilerinde uyguladı. Siz de Alfemo’nun yeni tasarımları arasında yer alan Gloria ve Talya ile evinize hem ekstra konfor hem de Alfemo şıklığını getirin.
– See more at: http://www.sirkethaberleri.com/basin-bultenleri/alfemodan-trambolin-efekt-76010#sthash.F2hHM37N.dpuf