Marks & Spencer İlkbahar-Yaz Ev Koleksiyonu

Dekorasyondan mutfak ve banyo ürünlerine, hediyelik eşyadan aksesuara kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Marks & Spencer 2013 İlkbahar-Yaz Ev Koleksiyonu ile evinize yeni bir soluk katın.

Marks & Spencer 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu evinize renk katacak ve bahar havasına büründürecek milyonlarca seçeneğe sahip. Kişiliğinizin aynası olan evleriniz için Marks & Spencer’da her zevke uygun modeller bulmak mümkün.

Sade bir tarza sahip olanlar için natural ve doğa renklerinin geometrik desenlerle buluştuğu Autograph koleksiyonu ürünleri evlerinize sofistike bir görünüm katacak.
marks1
Yaz aylarına girdiğimizi simgeleyen temalar, deniz ve gökyüzünün renginden esinlenen mavili tonlar ile yemek sofranızda denizin kokusunu duyacaksınız.

Marks & Spencer İlkbahar-Yaz sezonuyla birlikte bahar coşkusunu evlerine taşımak isteyenlere birbirinden şık seçenekler sunuyor. Doğa kendini yenilerken kır bahçelerinden ilham alınmış yeşil ve toprak tonları, rengarenk tonlar ve doğadan esinlenilmiş desenler evinize bahar dokusunu yayacak. Toz pembe renklerin çiçekle buluştuğu, pembenin hakim olduğu çiçek desenleriyle süslenen tasarımların yanısıra paskalya temalı ürünler de evinize renk katacak.

Yeni yılın simgesi olan kırmızı ve beyazın buluştuğu tasarımlar da Marks& Spencer 2013 İlkbahar-Yaz Ev Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor.

Bahar tazeliğini ve yaz aylarındaki deniz ve güneş kokusunu evinizin her köşesinde hissetmek için Marks & Spencer mağazalarına uğramayı ihmal etmeyin.