Koçtaş’tan Sevgililer Gününe Özel İndirim

koctassevgililergunu

Evinizin güzellik merkezi Koçtaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerine farklı hediyeler almak isteyenler için çok çeşitli seçenekler sunuyor. Koçtaş Sevgililer Günü’ne özel olarak seçili küçük ev aletlerinde 9 – 10 Şubat tarihleri arasında Paro kartla yapılan alışverişlerde %25 indirim uyguluyor. Koçtaş’ta Sevgililer Günü’nün en güzel hediye seçenekleri arasında yer alan çiçekler çeşitlenecek, orkide, gül ve aranjman çiçeklerin yanı sıra Sevgililer Günü’ne özel saksılar da olacak.

Sevgilinize katı meyve sıkacağı hediye edin
Bu soğuk kış günlerinde sevgilinizi soğuklara karşı daha dayanıklı olmasını istiyorsanız ona Bylss marka bir katı meyve sıkacağı hediye edebilirsiniz. 700 W gücünde, iki kademeli hız ayarı bulunan, çelik bıçaklı ve güvenli kilitlenme anahtarı olan meyve sıkacağı sevgilinizi kendisine iyi bakmasını sağlayacak.

Desenli kupalar ona aşkınızı hatırlatacak
Kış soğuğunun çok yoğun hissedildiği bu günlerde sevgilinizin içini ısıtacak sıcak içecekler içebilmesi için ona güzel desenli kupalardan hediye edebilirsiniz. Koçtaş’ta 9.90 TL’ye satılan birbirinden güzel renk ve desende kupalarla sevgiliniz her yudumda sizi hatırlayacak.

Marifetli eller için akülü vidalama seti
Koçtaş’ta sevgilinize hislerinizi anlatmak için farklı hediyeler almayı da tercih edebilirsiniz. Koçtaş tamir işlerini seven sevgililer için de hediye alternatifleri sunuyor. Elinden iş gelen sevdiklerinize 102 parça aksesuar seti ile birlikte bir akülü vidalama seti hediye alabilirsiniz.

koçtaş koçtaş indirim koçtaş kampanyaları