IKEA Facebook Dünyasında Keyifli Bir Oyun

Güzel tasarımlı, kullanışlı ve kaliteli binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla müşterileriyle buluşturan IKEA, sosyal ağ dünyasındaki yerini eğlenceli bir lansmanla alıyor. 25 Ocak’ta açılmış olan IKEA Türkiye resmi Facebook sayfasını takip ederek “Montajstar” oyununa katılan kullanıcılar çeşitli ödüllerin sahibi olacaklar.

IKEA Türkiye resmi Facebook sayfası ilerleyen günlerde IKEA mağazaları ve ürün gamı hakkında güncel yeniliklerin, kampanyaların duyurulacağı yıl boyunca yeni uygulamalarla ve oyunlarla IKEA severlerin keyifle takip edecekleri bir sayfa olacak.

IKEA Türkiye Facebook sayfası, takipçilerini açılışa özel “Montajstar” oyununa bekliyor. IKEA konseptindeki demonte ürünlerin kurgusunu facebook sayfasına taşıyan bu oyun, facebook kullanıcılarının IKEA Türkiye sayfasını kendi zevklerine göre monte edebilecekleri bir platform oluşturdu.

Facebook kullanıcıları, 25 0cak – 17 Şubat tarihleri arasında IKEA Facebook sayfasını takip ederek Montajstar oyununa katılabilecekler. Kullanıcılar sitedeki görseller arasından tercih ettikleri seçenekler ile ilerleyerek IKEA Facebook sayfasını kendi zevklerine göre monte edecekler. Daha sonra galeride toplanan tasarımlarını paylaşarak oy isteyebilecekler. Kullanıcılar galeriye istedikleri kadar tasarım ekleyerek şanslarını arttırma hakkına da sahip. Yarışmanın bitiminde en fazla oy alan sayfa tasarımı 1 hafta süreyle IKEA Türkiye Facebook giriş sayfası olacak. Kazanan tasarımın sahibi ise IKEA Montajstar Odası’na sahip olacak.
IKEA Montajstar Odası, IKEA mağazalarında sergilenen oturma odalarından biri olacak. Tasarımı en fazla oy alan ilk 50 kişiyi ise sürpriz hediyeler bekliyor olacak.

Siz de http://montajstar.com’a gelin IKEA’nın bu yeni ve eğlenceli oyununun keyfini çıkartın. IKEA facebook sayfasının üyesi olun, birbirinden güzel hediyelerin sahibi olma şansını yakalayın.