Bellona Premium, Şevval Sam’ın Işıltısıyla Tasvir Ediliyor

Bellona, yeni Premium Serisi’ni, reklam yüzü Şevval Sam’la çektiği filmle tanıtıyor. Yeni ürünleriyle dekorasyon modasına yön vermeyi hedefleyen marka, Premium Serisi’ndeki gerçek mücevher ışıltısını bu filmle anlatıyor.

Ev modasının öncüsü Bellona, yeni Premium Serisi’ni, reklam yüzü Şevval Sam’la çektiği yeni filmiyle tanıtıyor. Mobilyaların şıklığını Bellona’nın üstün teknolojisiyle buluşturan seride Victoria, Asos, Lexus ve Nil ürünleri yer alıyor.
Yatak, yemek odası ile koltuk takımlarından oluşan Premium Serisi, yeni ürünleriyle asaleti evlere taşıyarak dekorasyon modasına yön vermeyi hedefliyor.
Gerçek bir mücevher ışıltısını yansıtan Premium Serisi’nin reklam filmi, ürün özellikleriyle de aynı duyguları veriyor. Bu koleksiyonu tercih edenlerin kendilerini ayrıcalıklı ve öncelikli hissedeceğine yönelik mesaj veren film; loş ve şık bir atmosfer görüntüsüyle başlıyor. Zarif bir elbise içinde görünen ünlü sanatçı Şevval Sam, çekici makyajı ve güzelliğiyle, Premium Seri’sinn şıklığını temsil ediyor. Premium yazılı pırlanta küpelerin mobilyaların zarafetini vurgulamak için kullanıldığı reklam filminde, siyah rengin asaleti de kullanılıyor.
Premium Serisi’nde yer alan ürünlerin en önemli özelliği ise estetiği fonksiyonellik ile bir arada sunuyor olması. “Bekliyorum, merak ediyorum, beğeniyorum, heyecanlanıyorum, çok istiyorum” mottosuyla kameraya alınan reklam filmi, merak edilen güzelliği daha da etkileyici bir şekilde sunuyor.
Seri’de yer alan panel mobilyalar, uzun yıllar kullanılabilen ve dış etkilere karşı dayanıklı high gloss özelliği, stoplamalı gizli rayları ile markanın ileri teknolojisine vurgu yaparken, led aydınlatmalarıyla hem estetik hem de fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. Kabartmalı gümüş renkli figürler ve taşlar ise, modelleri ayıran ve zenginlik katan unsurlar olarak öne çıkıyor.

bellona