Basıldığında Renk Değiştiren Dekoratif Zemin Karoları

DekoPro dekoratif zemin karoları; restoranlar, çocuk yuvaları, eğlence alanları gibi mekanların ve yaratıcılıkta sınır tanımayan mimarların tercihi oluyor…

Turkuaz, yeşil, kırmızı, mor, lila, turuncu ya da kendi yarattığınız renkler…

Sınırsız renk alternatifiyle göz alan, üzerine basıldığında anında deseni ve rengi değişen DekoPro dekoratif zemin karoları, yaratıcı düşünceler için yaratıcı seçenekler sunuyor. Mekanlarına değer katarak fark yaratmak isteyenler, çocukların bulunduğu alanları eğlenceli hale getirmek isteyenler ve yaratıcılıkta sınır tanımayan mimarların kullandığı bu karolar, istenilen zemine rahatlıkla uygulanabiliyor.

Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret, alternatif dekorasyon arayışlarına renkli zemin karolarıyla eğlenceli çözümler sunuyor. DekoPro markası altında satışa sunulan zemin karoları, dekorasyonlarında farklılık yaratmak isteyen; mağaza, restoran, otel, AVM, gece kulübü ve bar gibi işletmelerden de talep görüyor.

YARATICI MİMARLARIN TERCİHİ
Birbirinden renkli ve şık ürünler, dayanıklılığıyla yapı sektörünün de ilgisini çekiyor. Dünya standartlarında tüm sertifikalara sahip olan DekoPro dekoratif zemin karoları, 7.5 mm kalınlığında, birbirine yapıştırılmış, kırılmaya ve yanmaya dayanıklı özel bir malzeme arasına enjekte edilen renkli jelden oluşuyor. Duvar ve tezgah süsü olarak da kullanılan karolar, genellikle 50 x 50 cm ebadında tercih ediliyor ve bir metrekarede 40 ton ağırlığa kadar dayanabiliyor.

EĞLENCELİ ÇOCUK YUVALARI
Kasım 2012’de ilk kez görücüye çıkan DekoPro dekoratif zemin karoları, özellikle çocuk yuvalarından ilgi görüyor. Aralarında Neşe Erberk gibi ünlü işletmecilerin de bulunduğu yuva sahiplerinin yakından ilgilendiği ürünler, Uran Holding bünyesinde oluşturulan özel sergi alanında da incelenebiliyor.

www.araydisticaret.com

dekoratif karolar dekoratif zemin karoları zemin karoları