Creavit Nice Banyo Mobilyası

Creavit Nice Banyo Mobilyası

Banyo mobilyalarında hayata geçirdiği tasarımlarla fark oluşturan Creavit yeni ürünü Creavit Nice Banyo Mobilyası serisi ile yine göz dolduruyor.

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’in mobilya koleksiyonu arasında yer alan Creavit Nice Banyo Mobilyası evlerinizin şıklığını tamamlıyor. Nice; İsterseniz uzun ömürlülüğü ve dayanıklılığıyla mobilyaların vazgeçilmez malzemesi olan cevizin şıklığını isterseniz beyaz erik sadeliğini tercih edebileceğiniz iki renk alternatifinden oluşuyor. Ayrıca asma bir mobilya olması kullanım ve temizlik kolaylığı sağlarken, gövdesindeki havluluk ise işlevselliği tamamlıyor.
creavit-nice-banyo-mobilyasi
Estetik çizgileri ve fonksiyonel kullanımıyla da öne çıkan Nice Banyo Mobilyası, 85cm’lik lavabo modülü ve raflı aynalı üst modülden oluşuyor. Takımın tamamlayıcısı olan 180cm’lik boy dolabı ise en gerekli malzemelerin yakınınızda muhafaza edilmesine imkan tanıyor. Banyolarınıza güzellik getiren Nice Banyo Mobilyasının uyumlu Creavit lavabo ve armatürle kullanılması öneriliyor.