Hiref Online Satış Mağazası

Hiref, online satış mağazasıyla şimdi size çok daha yakın.

Anadolu’nun efsane sanatlarını, orijinal kültürüne saygılı bir anlayışla yeniden tasarlayan ve çağdaş tasarım dünyasına kazandıran HİREF, online satış mağazasıyla şimdi size çok daha yakın.

HİREF, kaybolmakta olan Anadolu el sanatlarına özünden uzaklaşmadan çağdaş bir tasarım anlayışı getirerek, bu sanatları tüm dünyaya tanıtıyor.

Kültürünü Tasarla sloganıyla yola çıkan, benzersiz tasarım ve koleksiyonlarıyla büyük ilgi gören HİREF, online satış mağazasında hem 60 parçadan oluşan muhteşem yeni koleksiyonuna, hem de daha önce büyük beğeni toplayan HİREF tasarımlarına yer veriyor.

Çalıştığı 400’den fazla el sanatçısıyla oluşturduğu koleksiyonları ile yurtiçi ve yurtdışında büyümeye devam eden HİREF, online satış mağazasıyla Anadolu el sanatlarına ait tüm sanatsal değerleri tasarım tutkunlarının beğenisine sunuyor.

HİREF’in tüm koleksiyonlarına kolayca ulaşabileceğiniz online satış mağazasında yer alan tüm değerli tasarımlar, ayrıca Türkiye’nin her yerine kargo ücreti alınmadan ulaştırılıyor.