Yapılmaması Gereken 5 Dekorasyon Hatası

Evinizde yeni ve taze fikirler denemenize son derece açığız ve bu konuda sizin arkanızdayız. Fakat bazı dekorasyon hataları var ki bunlardan olabildiğince kaçınmalısınız.

Çok fazla eşya
Vazolar, şamdanlar, aynalar ve diğer çeşitli eşyaları fazla sayıda kullanmak, siz fark etmeden başınıza gelebilecek bir hatadır. Her küçük ve güzel ayrıntıyı bir yerlere koymak istemek ve onlara yer bulmak çok kolaydır. Fakat bunlar bir araya gelince, ortalık şirin değil dağınık duracaktır.

Temalı odalar
Kulağa çekici gelse de aslında bu oldukça kötü bir fikirdir. Temanızın modası geçebilir ya da siz ondan sıkılabilirsiniz. Temanızı değiştirmek istediğiniz zaman da, her eşyanızı o temaya göre almış olduğunuz için her şeyin yenisini almanız gerekir.

Dekoratif Fotograf cerceveli 8

Döşeme takımlarına güvenmeyin
Bir dükkana girip koca bir yatak odası ya da yemek odası takımını almak kolay ve iyi bir fikir gibi görünebilir. Ama siz, evinizin gerçekten bir katalogdan çıkmış gibi mi görünmesini istiyorsunuz? Dekorasyonda kalıplardan kaçının ve içine kendi zevkinizi katın!

Birden fazla trendi kombinlemeye çalışmak
Trendler çok eğlenceli olabilirler ama çok çabuk gelir ve geçerler. Dekorasyonda akıllıca olan büyük parçaları klasik seçmektir. Böylece modaları asla geçmez. Daha sonra dekorasyonunuza daha ucuz ve küçük parçaları, trendlere göre, ekleyebilirsiniz. Böylece dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Fazla yastık kullanmak
Her şeyin fazlası zarardır. Fazla yastık kullanmak, rahat köşelerin bile rahatsız hale gelmesine neden olur.