Vitra Metropole Banyo

Vitra Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’nın imzasını taşıyan yeni banyo serisi Metropole ile banyo tasarımına yeni bir boyut kazandırıyor.

VitrA, çağdaş konut projelerine değer katacak yeni bir banyo tasarladı. Bugünün ve geleceğin mimari çizgilerini taşıyan, sınırsız varyasyonları ve tasarım esnekliğiyle mimarlara ifade özgürlüğü sunarak mekanın olanaklarını artıran Metropole serisi, Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’nın imzasını taşıyor. Tasarım ve inovasyonu buluşturan çağdaş çözümleriyle tanınan NOA’nın yarattığı seri; yalın çizgileri ve işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Geleceğin metropolüne ait her tarz ve ölçekteki projenin ihtiyacına uygun tasarlanan Metropole, seramik ağırlıklı ürünleriyle, mekanın mimari kimliğini biçimlendiriyor.

Lavabo Deyip Geçmeyin

Metropole, lavabo çeşitliliğiyle banyo tasarımına özgürlük getiriyor: Yüksek monoblok lavabolar… Tezgah altında ya da üstünde kullanmaya uygun farklı boyutlarda lavabolar… Asimetrik kullanıma uygun lavabolar… Engellilere kullanım kolaylığı sağlayan lavabolar… Lavabolar için üretilen seramik sifon kapağı ve gizli su taşma kanalı, tasarım bütünlüğü sağlıyor.

Hijyen ve Konfor Bir Arada

Metropole serisindeki özel deterjan hazneli klozetler bakteri oluşumunu engelleyerek temizliği kolaylaştırıyor. Sıcak-soğuk suyu karıştıran sistemi kullanıcılarına hijyen ve konforu bir arada sunuyor. Asma klozetler; gizli montaj özelligi sayesinde, tasarımda şıklığı sunarken, girintisiz yüzeyiyle temizlik kolaylığı sağlıyor. Yavaş kapanan klozet kapağı, çocuklar için güvenli ve sessiz kullanım imkanı sunuyor. Klozetin üzerindeki hazneye yerleştirilen ve yıkama suyuna karışabilen deterjan sayesinde, maksimum hijyen ve temizlik sağlanıyor.