Lazzoni Mobilya Nace Köşe Koltuk

Nace Köşe Koltuk, oturma odaları ve küçük salonlar için tasarlanmış rahat ve modern bir köşe koltuktur. Uzun ve yüksek kol yapısı sayesinde uzanırken rahatça kolunuzu koyabilirsiniz. Aynı zamanda yanında verilen 2 adet 55×55 boyutunda kırlenti ile uzan kısmına misafirlerinizi oturtabilir, açılan mekanizması sayesinde iki kişilik bir yatağa dönüştürebilirsiniz.

Dayanıklı malzemelerden üretilmiş iskeleti ve kaliteli kumaş seçenekleri ile Nace Köşe Koltuk ilk oturduğunuz gündeki rahatlığı ve konforu uzun yıllar korur.

Önemli Not

Fiyata 2 adet kırlent dahildir.

Lazzoni Garantisi

Tüm döşemeli ürünlerimiz, uzun seneler kullanılacağı düşünülerek dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Kullanılan sünger yüksek densite olup, iskelet tamamen demirden oluşmaktadır.
Bütün koltuklarımız Lazzoni tarafından üretilmekte, Lazzoni tarafından garanti edilmektedir.
Bütün koltuklarımızda 2 yıl boyunca geçerli olmak üzere parça, mekanik aksam ve ahşap yüzey garantisi sunulmaktadır.
Parça Garantisi: Gelen ürünün bir parçasında (ayak, kulp, kapak, vb.) üretimden veya nakliyattan kaynaklanan problemlerde ücretsiz şehirler arası nakliyat o parçanın değişimini yapar.
Ahşap Garantisi: Ahşap ürünlerimiz çizilmeye ve ısıya karşı mukavemetlidir, yani normal ahşap yüzeylere oranla daha zor çizilir, bozulur.
Mekanik Garanti: 2 yıl boyunca mekanik aksamda, yani menteşe, ray sistemi, vb. parçalarda kırılmaya, bozulmaya ve paslanmaya karşı garanti vardır.
Montaj Hakkında: Montajını Lazzoni’nin yaptığı yerlerde montajdan kaynaklanan hataları ücretsiz olarak düzeltiyoruz.

Ürünün kendisi, ekranda görünen renginden ton farklılığı gösterebilir.

Taksit Seçenekleri

Kredi Kartı Taksit Toplam
8 ay × 212,37 TL 1.699,00 TL
8 ay × 212,37 TL 1.699,00 TL
10 ay × 169,90 TL 1.699,00 TL
Peşin 1 × 1.699,00 TL

Önemli not: Taksit tablosu, sadece toplamı 100 TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.