Seramiksan’ın Yeni Reklam Filmi


Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, yeni reklam kampanyasına başladı. Kampanyada Seramiksan’ın teknoloji, kalite ve estetik anlayışına dikkat çekilerek “Seramiksan Sözü”nün altı çiziliyor.

Metin Arolat’ın yönetmenliğini üstlendiği reklam filmlerinde ünlü oyuncu Burcu Kara ve sevilen televizyoncu Oylum Talu rol alıyor. Reklamda başarılı kadınların hayatlarından kesitler sunuluyor ve seramik karoların hayatlarının önemli bir parçası olduğu gösteriliyor. Oylum Talu reklam filminde salonunda çalışırken iyi tasarımın herkesin hakkı olduğunu belirtiyor. Mutfağındaki Burcu Kara da Seramiksan’ın yeniliklerin öncüsü olduğundan bahsediyor.

Yaşam alanlarını güzelleştiren önemli faktörlerden birinin seramik olduğuna vurgu yapan reklamlarda Seramiksan’ın tasarım, kalite ve hijyeni bir arada sunduğuna, ünlü isimlerin de “Seramiksan Sözü”ne güvendiğine dikkat çekiliyor. Reklamda Seramiksan markasının güçlü, güvenilir ve yenilikçi bir marka olduğu mesajı izleyicilere aktarılıyor.

Ekim ayı ortasında yayınlanmaya başlayacak olan reklam filmleri için uzun vadeli bir medya planı hazırlandı. Bölüm bölüm gösterime girecek reklam filmlerinin yeni bölümleri de olacak.

Ünlü isimlerle 2 ayrı filmin çekildiği reklamların çekimi 24 saat sürdü. Film Sokağı’nda gerçekleşen çekimlerde geniş bir çekim kadrosu görev yaptı.

Reklam filmi künyesi
Reklamveren: Seramiksan
Reklamveren Yetkilisi: Bülent Şamlı, Süreyya Çağlar
Reklam Ajansı: Manajans/JWT
Yaratıcı Yönetmen: Tuğbay Bilbay, Tayga Soysaltürk, Serkan Balak
Reklam Yazarı: Tuğbay Bilbay
Sanat Yönetmeni: Tayga Soysaltürk
Ajans Prodüktörleri: Şafak Serter, Ahmet Bayık
Stratejik Planlama: Ceren Coşkun
Müşteri Grubu: Nathalie Samur, Filiz Durmuş Sezer, Gülçin Karakahyaoğlu
Yapım Şirketi: İnterFilm
Prodüktör: Bahadır Arlıer
Yönetmen: Metin Arolat
Görüntü Yönetmeni (D.O.P): Uğur İçbak
Medya Planlama: Mindshare
Mecra: TV, Sinema, Outdoor, RD
Reklam filminin süresi: 16”-17”
Cast: Oylum Talu ve Burcu Kara