Mondi’de İndirim Kampanyası


Geçtiğimiz aylarda yayına giren yeni reklam kampanyasında ünlü türkücü Nihat Doğan’la işbirliği yapan Mondi, ünlü sanatçının sahne aldığı görüntülerle müşterilerinin gönlünü fethetmişti. “Mesele yolda kalmak değil, asıl yolunu kaybetmekten kork” diyerek, gerçek hayatta da alışık olduğumuz Doğan özlü sözleriyle, keyifli görüntülere sahne olan reklam filmi ile Mondi, indirim avantajlarını daha keyifli hale getirdi.

Kampanya kapsamında aynı ebatlı Zero stres yatak alana 149 liradan satılan ve evin tüm yükünü kaldırmaya aday tek kişilik Flexy Baza; hem uygun fiyatıyla hem de Çelik konstrüksiyonu, uzun yıllar dayanan sağlam yapısı ve güvenlik sistemi ile en iyi alternatifi sunuyor.

Ödemelerini uzun vadeye yaymak isteyenler için 36 aya varan vade farkı ödeme imkanı alternatifin de olduğu kampanyada aylık 12,90 TL’den başlayan taksitlerle kanepelere; 3,80 TL’den başlayan taksitlerle yataklara; 35,30 TL’den başlayan taksitlerle yatak odası takımlarına sahip olunabilir.
Mondi’nin, rahat kanepe ve koltuk takımları, konforlu yatakları, güvenli ve fonksiyonel bazaları, kullanışlı yatak ve yemek odası takımlarının dahil olduğu yılın bu son kampanyasında; Axess’le alışveriş yapanlar dilerse, şimdi alıp Mart 2012’de ödemeye başlıyor.

mondi kampanya mondi kampanyaları mondi kampanyalı ürünler 2011 mondi kampanyalı yatak odası takımları