Kolay Banyo Dekorasyonu…

Kolay Banyo Dekorasyonu…

Evinizin en çok kullanılan bölümlerinden birinin banyo olduğu tartışmasızdır. Zamanınızı kötü, dağınık ve uyumsuz bir yerde geçirmek istemezsiniz. Eforunuz ve hayal gücünüzü kullanarak bu bölümü istediğiniz şekilde cazip bir yere dönüştürebilirsiniz. Banyonuzun dekorasyonu kolay, hızlı ve bir hafta sonu gibi kısa zamanda yapabilirsiniz.

Evinizin en çok kullanılan bölümlerinden birinin banyo olduğu tartışmasızdır.

Zamanınızı kötü, dağınık ve uyumsuz bir yerde geçirmek istemezsiniz. Eforunuz ve hayal gücünüzü kullanarak bu bölümü istediğiniz şekilde cazip bir yere dönüştürebilirsiniz. Banyonuzun dekorasyonu kolay, hızlı ve bir hafta sonu gibi kısa zamanda yapabilirsiniz.

İhtiyacınız olanlar;
Temizlik malzemeleri
Fırça ve boyalar
Tokmaklar
Havlu asacağı veya askılık
Kutular
Duş perdesi
Tül

1- Banyonuzu temizleyin ve dağınıkları ortadan kaldırın. Kullanılmayan ve istenmeyen eşyaların temizlenmesi küçük olan alanlarda yer açmanızı sağlar. Öncelikle kullanım tarihi geçmiş ilaç ve makyaj malzemelerini temizleyin.

2- Yorulan duvarlara yeniden hayat vermek için duvarları boyayın. Boyama ile az eforla büyük etki yaratabilirsiniz.

3- Tokmaklarınızı yenileriyle değiştirin. Bununla beraber ucuz yolla banyonuza yeni bir stil katabilirsiniz.

4- Havlu askılıkları veya tokmaklar alın, onları kurulum talimatlarına göre monte edin. Eğer banyo duvarlarınız yerden tavana kadar fayans ise ayaklı askılıklar veya havlu asacaklarını dikkate alın.

5- Banyo eşyalarınızı güzel cam kutular, seramik kaplar ve çiçekli demlikler gibi değişik tüm yaratıcılığınızı kullandığınız aksesuarlarla değiştirin.

6- Yeni bir banyo perdesi asın. Eğer yeni dekorasyonunuza uyan bir perde bulamıyorsanız yıkanabilir panelleri deneyin. Bu panelleri kullanıyorsanız su geçirmez astar kullanmayı unutmayın.

7- Perdelerinizi değiştirin. Yeni bir şeyler denemek istiyorsanız kurulama bezlerini gibi değişik malzemeleri deneyin.