Enza Mobilya Ayda Köşe Takımı

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Enza Mobilya’nın yeni ürün gamı Ayda serisi müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Her zevke ve ihtiyaca uygun tasarımlar sunan Yataş’ın mobilya markası Enza’nın yeni koleksiyonu Ayda, yılın her mevsiminde kullanılabilen kumaşıyla evinizin en şık ve keyifli köşesi olarak fark oluşturacak.

Enza, her zevke, her yaş grubuna ve her büyüklükteki eve hitap eden ürünlerine bir yenisini ekliyor; Ayda Köşe Takımı ile şıklık, rahatlık ve fonksiyonellik aynı ‘köşe’de buluşuyor!

Evinizin en keyifli köşesi olmaya aday Ayda, nostalji ve modernliği bir arada sunuyor. Vanilya ve bal olmak üzere iki farklı renk seçeneği olan Ayda Köşe Takımı, çiçek desenli, yeşil ve tarçın renkli kırlentleriyle nostaljik bir hava estiriyor.
enza2
Konforlu kadife berjeri ile tamamlanabilen sandıklı komodin ve yatak fonksiyonu sunan Ayda Köşe Takımı, dört mevsim kullanılabilen kumaşıyla dört dörtlük fonksiyonellik sunuyor.

Ayda Köşe Takımı’nın nostaljik havasını tamamlayan lake ahşap sehpa ise ahşap ayaklarıyla, berjer ve köşe takımıyla mükemmel uyum sağlıyor.

Ayda Köşe Takımı, yumuşacık ve her mevsim kullanılabilen kumaşları, tarzınızı ortaya koyabileceğiniz kırlentleri ve evinizde size yaşam alanı açacak fonksiyonelliğiyle evinizin en vazgeçilmez köşesi olacak.