Evgör Mobilya’dan Yüzde 50 İndirim

Evgör Mobilya’dan Yüzde 50 İndirim


Evgör Mobilya, köşe takımı almak üzere mağazalarını ziyaret eden müşterilerine %50 indirim sürprizi sunuyor.
Evgör Mobilya’nın Anadolu ve Avrupa Yakası’ndaki mağazalarına gelenler, “Hayat Köşe Takımı”na 999 TL yerine sadece 499 TL ödeyerek sahip oluyor.

Müşterilerinin beğenisini kazanan bu kampanyayı sürekli hale getirmeyi planlayan firma, yeni sürprizler yaparak köşe takımı dışındaki diğer ürün gruplarında da cazip indirimler uygulayacak.

Evgör Mobilya’nın kampanyalarını, Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr  adresinden ve firmanın Facebook sayfasından düzenli olarak takip etmek mümkün.

Erişilebilir fiyatlara, kaliteli ürün sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, belirli dönemlerde farklı ürün gruplarında gerçekleştirdiği indirim avantajını bu defa köşe takımına uyguladı. İstanbul’da Üsküdar, Çamlıca ve Kasımpaşa’da mağazaları bulunan Evgör Mobilya, düzenlediği “ekonomik ürün” kampanyası dahilinde, showroomlarını ziyarete gelen müşterilerine, “hoş geldiniz” sürprizi olarak “Hayat Köşe Takımı”nı 999 TL yerine 499 TL’ye sunuyor.

Evgör Mobilya’nın %50 indirimli “Hayat Köşe Takımı” kampanyası ve diğer ürünleri hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr  adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.