Evgör Mobilya’da Yüzde 15 İndirim Var

Evgör Mobilya’da Yüzde 15 İndirim Var

Geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin beğenisini kazanan Evgör Mobilya okulların açılmasına yakın bir zamanda genç ve çocuk odalarında indirime giderek küçük müşterilerinin de gönlünü alıyor.

evgor

Evgör Mobilya, okula dönüşü cazip hale getirecek bir indirim ve hediye kampanyası başlattı. Eylül ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile tüm çocuk ve genç odalarında %15 indirim avantajına ek olarak ortopedik yatak hediye ediliyor. Öğrencilerin sıkılmadan ders çalışmalarını ve rahatça dinlenmelerini sağlayacak birbirinden farklı tasarımlara sahip çocuk ve genç odalarında Eylül fırsatlarından yararlanmak isteyenler firmanın İstanbul’un her iki yakasındaki mağazalarını veya Türkiye’nin her yerinden sipariş verilebilen online mobilya sitesi Evgor.com.tr’yi ziyaret edebilirler.

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, okula dönüş hazırlıklarında velilerin bütçelerine rahatlık getirecek bir indirim ve hediye kampanyası gerçekleştiriyor. Firma, 2013 koleksiyonunda bulunan tüm çocuk ve genç odası takımları ile çalışma masası, araba karyola, giysi dolabı, ranza yatak gibi tüm tamamlayıca ürünlerde 30 Eylül’e kadar % 15 indirim uyguluyor.

Evgör Mobilya’nın koleksiyonunda yer alan genç odalarının fiyat aralığı1.000 – 4.750 TL arasında iken, çocuk odalarının fiyatları ise 1.350 TL ile 3.700 TL arasında değişiyor. Firma, bu fiyatlar üzerinden Eylül ayına özel Okula Dönüş indirimi sunuyor.

Evgör Mobilya’nın okula dönüşü avantajlı hale getiren indirim ve hediye kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da Evgör mağazalarını ve www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.