Ev Dekorasyonu Önerileri

Evinizde yeni bir dekorasyon yapmak farklı ihtiyaçlardan doğabilir. Evinizde yer açmak için veya dekorasyonunuzdan sıkıldığınızda yeni bir dekorasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.

Sizin için dekorasyon yaparken fikir olabileceğini düşündüğümüz birkaç ipucu:

Eğer dekorasyon yaparken amacınız daha fazla yer açmak ve dağınıklıktan kurtulmak ise, farklı dekorasyonlar deneyebilirsiniz. Örneğin dikey dolap ve rafları kullanarak çok şık bir görünüm yakalayabilir, aynı zamanda birçok eşyanızı içine koyabilirsiniz. Tavandan asılı raflar ile de hoş bir dekorasyon yapabilirsiniz. Evde kullanılmayan, köşede kalmış kısımlara dolap ve raf yaptırarak daha çok kullanım alanı oluşturabilirsiniz. Artık birçok tasarımcı ve firma yerden kazanabileceğiniz dolap ve raf üniteleri üretmekte çeşitlerini inceleyerek size uygun bir tanesini mutlaka bulabilirsiniz.

Evde değişiklik istiyor, kendi tarzınızı yaratmak istiyorsanız; mobilyalarınızı, dolaplarınızı ve evde bulunan her türlü eşyanızı stickerlar ile renklendirebilir veya boyama alternatifleri ile dilediğiniz tarzı yansıtabilirsiniz.

Özellikle son zamanlarda modern tasarım açık raflar çok kullanışlı olmakla beraber aynı zamanda dekorasyonda hoş bir görünüm de yakalamanızı sağlıyor.

Dekorasyonun yanı sıra evinizin hoş kokması için farklı kuru çiçeklerden yararlanabilirsiniz. Kuru hoş kokulu çiçek veya bitkiler için mutfaktaki eski bardaklarınızı ya da hoş görünümlü farklı kapları değerlendirerek hoş dekoratif ürünler ortaya çıkarabilirsiniz.