Enza Home Santiago Koltuk Takımı

Enza Home mobilya Santiago serisi Santiago Yemek Odası ve Santiago Yemek Odası takımının tamamlayıcısı olan Santiago Koltuk Takımı Sahra – Madran – Turkuaz renk kombinasyonları ile evleri renklendirecek.

Enza Home Santiago Serisi
Her zevke ve ihtiyaca uygun, şık tasarımlar sunan Enza, modern ürün çizgisinin yeni bir yorumu olarak nitelendirilen Santiago serisi ile dinamik renkleriyle yaz enerjisini evlere taşıyor.
Yaşam alanlarına kalite, rahatlık ve işlevsellik katan tasarımları ile dikkat çeken Enza Home’un modern ve özgür dekorasyon anlayışı ile ev yaşamı artık daha da özenli. Enza’nın yeni koleksiyonu Santiago Serisi; yenilikçi bakış açısı ile modern çizgileri evlere taşıyarak, etkileyici hatları ile kullanıcısını yeni bir deneyimle buluşturacak.

Alışılmışın dışında bir yoruma sahip ve birden fazla fonksiyonu içinde barındıran ödüllü Santiago Yemek Odası, renkleri, özel üretim kulpları ve özel ayak yapısıyla sizleri farklı bir tasarım dünyasına davet ediyor. Sahra – Madran – Turkuaz renk kombinasyonları ile evleri renklendiren seri, ailelerin buluştuğu yemek saatlerini renk ve enerjisiyle daha da keyifli kılacak. Kullanımda rahatlık sunan özel menteşe sistemi ile hayatı kolay kılan seri, açılır/kapanır masa alternatifi ile de pratik kullanım tercih edenler için ideal.

Tasarım ödüllü Santiago yemek takımının tamamlayıcısı Santiago Koltuk Takımı, dikiş detayları, şık kumaş dokusu ve koltuklara uyumlu dekoratif kırlentleriyle evlere göz alıcı bir estetik katarak, konforuyla ev rahatlığını maksimuma taşıyor.

Enza’nın modern ürün çizgisinin son tasarımı Santiago serisine ait TV ünitesi, iki yönlü kullanılabilir yapısı ve açık-kapalı bölümleri ile dikkatleri çekiyor. En büyük özelliği fonksiyonelliği olan ünite, renkleri, özel üretim kulpları ve tasarımıyla salonunuzun vazgeçilmezi olmaya aday. Depolamaya imkan veren kapaklı ve açık raflı bölümleri bulunan TV ünitesi her odaya uygun modüller oluşturmak mümkün.

enza home