Dağınıklığı Önlemek İçin Dekorasyon Örnekleri

Ne kadar tertipli ve düzenli olursak olalım bazen evdeki fazlalığı saklayamıyoruz. Bazı şeyleri atmaya kıyamadığımız için bu görüntü fazlasıyla rahatsız edici olabiliyor. Bu dağınıklığı ve kargaşayı önlemenin bir kaç formülünü dekorhobi.com olarak size sunmak istedik. Oturma odasında sandıklı kanepeler, çekmeceli dolaplar ve dekoratif saklama sepetleri kullanın. Böylece evdeki dağınıklığı azaltmış olursunuz.

Mutfakta Dekoratif Posta Sepetler kullanın. Elinizdeki fazlalıkları sepete atın.

Yatak odanızda bazalı karyola ve eviniz uygunsa gömme dolap kullanın. Yatak odasındaki fazlalıkları yatağınızın altında saklayın Aynı zamanda yazın kışlık giysileri ve yorganları kışın yazlık giysilerinizi rahatlıkla saklayabilirsiniz.

Çocuk odasında çok bölmeli mobilya kullanın. Özellikle çocuk odaları diğer odalara göre daha kalabalık olur. Çocukların kıyafetleri, oyuncakları, kitapları oldukça fazla yer kaplar. Bunları depolamak için multi-fonksiyonel dolaplar tercih edin.

Banyonuzda lavoba altını dolap haline getirin. Hem görüntü kirliliğini engellemiş olursunuz hemde banyonuzdaki fazlalıkları saklamış olursunuz.

Ayakkabılarınızı evinize uygun modern bir dolapta saklayın. Hiç kimse o dolabın içinde ayakkabı olduğunu tahmin edemez.

dağınıklığı önlemek için dekorasyon tasarımları dekorasyon modelleri dekorasyon tasarımları