Çocuk Odası Dekorasyon Önerileri

Evlerin en tatlı köşesi olan çocuk odaları dekore etmesi en zevkli odalardır. Çocuğunuzun odasında keyifle zaman geçirebilmesi için önerilerimize göz atın…

Evlerin küçük prens ve prensesleri için birbirinden şık ve yaratıcı dekorasyon örneklerini sizin için seçtik. Küçük prenseslerin odası için pembe, yeşil ve beyaz renkler harika duracaktır.

Küçük beylerin vazgeçilmezi ise mavi ve beyaz tonları olabilir. Mavinin farklı tonlarını bir arada kullanmak çocuk odaları için çok şık duruyor. Sizde mavinin tonlarını bir arada kullanabilirsiniz.

Kardeşlerin paylaştığı odalarda minikler için yer sıkıntısı oluyor. Yer darlığını birbirinden yaratıcı ve ilginç tasarımlı ranzalarla çözebilirsiniz. Miniklerin de odalarında özel alanlara ihtiyaçları oluyor. Masallardaki gibi bu yatak modelini siz de çocuğunuzun odasına uygulayabilirsiniz.

ranza modelleri

Özellikle kardeşi ile odasını paylaşan çocuklara biraz daha özgürlük tanımak için yatakları renkli perdelerle ayırabilirsiniz. Belki kardeşlerden birisi erken uyumak isterken diğeri kitabını okumak isteyebilir.