Bien Seramik’ten Dekorasyon Önerileri

Ev hayatımızın büyük bir bölümünün mutfakta ve banyoda geçtiği gerçeğini ifade eden Bien Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer; ev almayı ya da evlerini yenilemeyi düşünenler için bazı püf noktalarına dikkat çekiyor. Uzluer; “Bu yıl mutfaklarda çağdaş tasarımlar, banyolarda ise daha sağlıklı ve sade ürünler tercih ediliyor. Gri ve beyaz renklerin hüküm sürdüğü mutfak dekorasyonunda siyah-beyaz kontrastı da dikkat çekiyor. Ayrıca seramiklerde platin ve platin renk tonlarının ışıltısı ile özel tasarlanmış bordürler de, klasik ve gösterişli tarzdan vazgeçemeyenlerin beğenisine hitap ediyor” dedi.
bien seramik
İşte Bien Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer’in her zevke hitap edecek önerileri:

EVİNİZDEKİ ASALETİN ADI: SABA

Evlerinde beyaz renk ile sadelik ve duruluğu yansıtmak isteyenler için Bien, 2013′ün en yeni serisi Saba’yı öneriyor. Saba serisi, evin tüm yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Parlak ve aynı zamanda sade ürünleri sevenlere özel üretilen Saba, geometrik ve asimetrik çizgileri ile soyut görüntü veren bir tarza sahip. Hatlarındaki soyut efekt, renklerindeki sadelikle birlikte dinginlik hissi de veriyor. Bir yanda çok hareketli ve çizgisel olan dekoru diğer yanda duru renkleri, ürüne farklılık ve estetik katıyor. 30×60 ebadında üretilen seri, beyaz dekoru ile de çok geniş bir kullanım yelpazesine sahip bulunuyor.

SERAMİK ARTIK EVİN HER KÖŞESİNDE

Günümüzde dekorasyon modası, akımları temelden reddeden bir anlayıştan uzaklaştı. Önceki yıllardan gelen retro geometrik esintisi güncelliğini 2013′te de sürdürüyor. Önceki yıllarda daha çok banyo mutfak ve balkon gibi alanlarda tercih edilen, 2012 yılı içinde salon, yatak odası duvarlarında da boy gösteren seramikler; önümüzdeki yıllarda da buradaki yerini koruyacak gibi görünüyor.

Bien tarafından, bu beğeniler dikkate alınarak oluşturulan Saba serisi, sadece ıslak zeminde değil, evlerin her köşesinde sade bir şıklık oluşturuyor. Retro esintisi oluşturan çizgileri ile soyut görüntü veren bir tarza sahip olan seri; sanat galerilerinde, otellerde ve cafelerde fark oluşturmak isteyenlerin de tercihi oluyor.

ROMANTİZMİN DÖNÜŞÜ

Moda ve dekorasyon dünyasının trendleri birbirine paralel bir şekilde değişiyor. Doğal görünümlü romantik ve nostaljik desenli karolar da 2013′ün vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Ayrıca çalışma hayatının getirdiği zamansızlık nedeniyle, kolay temizlenebilir ve bakteri barındırmayan ürünler bu yıl bir adım öne çıkıyor.

TULLE SERİSİ İLE NOSTALJİ ESİNTİSİ

Bien’in Tulle serisi, evlerinde nostaljik bir esinti oluşturmak isteyenler için tasarlandı. Yaşam alanlarına yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen, eski tül motiflerinden esinlenilmiş zarif ve şık bir stile sahip olan Tulle serisi, 30×60 ebadında vizon ve beyaz renklerinden oluşuyor. Çiçek desenleriyle mekânlara canlılık ve romantizm getiren seri, farklı yaşam alanlarında kullanılabilir olmasıyla da dikkat çekiyor.

SIRADIŞI, ÖDÜLLÜ SERİ: FRACTURE

Bien’in sıradışı serisi Fracture, bu yıl banyoları ile fark oluşturmak isteyenlerin tercihi oluyor. A’Design Awards’ın Altın Ödülü sahibi olan seri, serbest geometrik formu ve sıradışı çizgileri ile hayran bırakıyor. Banyolara cam kırıklarının büyüleyici görüntüsünü yansıtan Fracture Serisi, 30×80 ebadında siyah ve beyaz fonlardan ve üç boyutlu pırıltılı dekorlardan oluşuyor. Aynı zamanda bu büyüleyici serinin tamamlayıcısı olarak; seramik sağlık gereçleri sınıfında yer alan klozet ve lavabolar, dünyanın en prestijli kurumlarından Como Kültür Departmanı’nın düzenlediği, A’Design Awards’ın Altın Ödül’üne sahip.

NİLE: YALINLIK VE DİNGİNLİK ARAYANLARA

Gri, açık gri, bone, krem, badem, taupe ve moka gibi renk seçenekleriyle mekanlara yalınlık ve dinginlik katmayı hedefleyen Bien’in zarif serisi Nile, özellikle banyo ve mutfaklarda olmak üzere, hem iç hem de dış mekânda kullanılabiliyor. Sırlı porselen olarak üretilen seri; hem yerde hem duvarda sade bir görünüm isteyenlerin beğenisini topluyor. Seri, 61×61 ve 30×60 ebatlarında üretiliyor.

bien seramik fayans modelleri karo modelleri