Alfemo Mobilya’dan Yeni Kampanya

Alfemo Mobilya yeni evlenecek olanlar veya evini yenilemek isteyenler için 1 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya ile yüzde 30’a varan indirimler müşterilerini bekliyor olacak.

alfemonun-serinleten-yaz-kampansayi-basliyor

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, yaz mevsimine çok avantajlı bir kampanya ile giriyor. 1 Haziran tarihinde başlayacak ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya ile tüketiciler, Alfemo’nun en sevilen ürünlerine %30’a varan indirimlerle sahip olabilecekler.

Alfemo, ilk kez İMOB Fuarında lanse ettiği ve başarılı satış grafiği sergilediği Artella, Legno ve Retro koleksiyonlarını, Diego, Framo ve Star ürünlerini, Delfina, Rivera, Vermont, Vesca oturma gruplarını ve Home Decor ürünlerini ürün gamlarına bağlı olarak yüzde 30’a varan yaza özel indirimlerle tüketicinin beğenisine sunuyor.

Alfemo Mobilya ayrıca, İMOB’ta tasarım ödülü alan Escuda Koleksiyonunu da 1 Haziran tarihinde ilk kez satışa sunacak.
Alfemo’nun serin yaz kampanyasından yararlanmak isteyen Paraf Kart sahipleri, Paraf Card’a özel +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme alternatifleri ile çok ekonomik ödeme seçeneklerinden kendilerine en uygun olanı seçebilecekler.

Evlenen, evini yenileyen ya da küçük değişikliklerle yaşam alanlarına renk katmak isteyen herkesi Alfemo’da çok avantajlı fiyatlarla yüzlerce seçenek bekliyor.

alfemo alfemo escuda alfemo mobilya