Yengeç Burcu Dekorasyon Önerileri

Sadelik, zarafet, mistik

Konuşmayı öğrenen ve merakını gideren minik çocuğumuz artık büyüyor ve iç duygularına yoğunlaşıyor. Herşeyi sindirmesi ve geçirdiği süreçleri karşılaştırması gerek. Sıra geldi, ailesine düşkün, dış çevreden çabuk etkilenen yaz çocukları Yengeçlere.

Siz bir Yengeçseniz yaşam alanınızda rahatlıktan çok güvenliğe daha çok önem gösterirsiniz. Evde oturmak, inzivaya çekilmek sizin için önemlidir. İş alanlarınızın dışında çoğunlukla ilk durağınız hep eviniz olmalıdır çünkü dış dünyadan korunma gerekliliğine inanırsınız. Yaşanmışlıklar sizi mutlu eder. Biriktirmeyi seversiniz. Klasik geleneksel görünüş evinize hakimdir. Yumuşak ve yuvarlak şekilleri beğenirsiniz. Kolleksiyonlar, aileden, atalardan kalma eşyalar, antikalar, eski resimler, mumlar, geçmişi hatırlatan herşey ilginizi daha çok çekecektir.

Benim size önerim, yönetici gezegeniniz ay olduğu için evinizin bir köşesinde ay taşı bulundurmanız olacaktır. Yine inci desenli çerçeveler, gümüşlükler duygusal iniş çıkışlarınızı dengelemeniz açısından önemli olabilir.

Hande Kazanova