Küçük Değişiklikler Büyük Farklar

Kolay dekorasyon kulağa çok hoş geliyor değil mi? Bir hareketle dekorasyonunuzu değiştirmek ya da farklılık yaratmak..

Fazla vaktinizi almayacak, masraf çıkartmayacak ama yine de evde değişiklik yaratmayı sağlayacak öneriler…

Oturma odası ve yatak odası dekorasyonu için de uygulayabileceğiniz simetri etkisini seveceksiniz. Abajur, koltuk, sandalyelerinizi yukarıdaki gibi simetrik yerleştirebilirsiniz, daha düzenli ve şık görünecektir. Holleriniz için geniş çizgili duvar kağıtlarını kullanabilirsiniz. Bu tarz bir uygulama girişte misafirlerinizi şaşırtmaya başlayacak ve modern bir atmosfer sağlayacaktır.

Çocuk odasının düz duvarını desenli, renkli bir duvar kağıdı ile değiştirebilirsiniz. Çocuklar için eğlenceli ve farklı bir oda yaratmanızı sağlayacaktır. Yemek odasında zıtlıkları kullanmayı tercih edin, örneğin masanız beyaz ise sandalyelerinizi mor renkli kumaşlarla kaplayarak yeni bir sandalye takımı almadan farklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Yatak odasında yapacağınız dekorasyon hamlesi ise mevcut yatak başını farklı ve gösterişli bir model ile değiştirmekten geçiyor. Yatak başı değişikliği ile farklı bir yatak odasına sahip olacaksınız. Misafirlerinize ayırdığınız yatak odanızda ise yere atacağınız otantik bir kilim ya da halı ile hoş bir etki yaratabilirsiniz.

Mutfakta yapılabilecek ise biraz daha yorucu; mutfak dolaplarını parlak, farklı bir renge boyamak. Mutfağınızdan sıkıldıysanız sevdiğiniz renkleri düşünün ve cesur bir karar verin.

Home ofisler ve çalışma odaları için yapacağınız duvar dekorasyonunuz olmalı. Duvarınıza fotoğraflar ve sanat çalışmalarını asarak dikkatleri bu noktaya çekin ve fark yaratın.

Ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu bilirseniz, dekorasyonda harikalar yaratabilirsiniz.