IKEA 2014 Kataloğu

İsveç mobilya devi IKEA, her yıl yayınladığı kataloglar ile takipçilerini cezbediyor. Gerek ürettiği ürünler gerekse ortaya koyduğu dekorasyon örnekleri, evini yenilemek isteyen herkesin ilgisini çekiyor. Mutfağını yenilemek isteyenler için ikea mutfak kataloğu, banyosunu yenilemek isteyenler için ikea banyo kataloğu dört gözle beklenir oldu.

Dekorasyon trendlerini belirleyici bir aktör olan IKEA, dekorasyonla yakından ilgilenen herkesin takip ettiği bir marka haline geldi. Ülkemizde de büyük bir müşteri potansiyeli olan IKEA’nın kataloglarına sitemizden de ulaşabilirsiniz.

Birbirinden güzel ürünlerin ve fikirlerin yer aldığı ikea 2014 kataloğu Türkiye’de Eylül ayında çıkması bekleniyor. Bunun için bir süre daha sabretmemiz gerekecek fakat DekorHobi.Com sizin için IKEA’nın Amerika kataloğunu paylaşıyor.
IKEA 2014 Kataloğu
Bizim ilk gözlemlediğimiz yaklaşık 300 sayfalık 2014 IKEA Kataloğunda çocuklara büyük önem verildiği. Kreş dekorasyonu, minyatür mobilyalar ve ikea çocuk odaları bolca mevcut.
IKEA Kataloğu 2014
Her sene olduğu gibi 2014’de de depolama fikirleri ikea kataloğunda oldukça fazla şekilde yer alıyor.

Biz de sizin gibi Türkçe versiyonunu dört gözle beklesek de şimdilik 2014 IKEA Kataloğu‘nun Amerika’da yayınlanan versiyonu ile yetinmemiz gerekecek.

IKEA 2014 Kataloğu’na Bakmak İçin Buraya Tıklayın

2014 ikea kataloğu ikea ikea kataloğu ikea kataloğu 2014 download ikea kataloğu indir