Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Takımı

Bebek, çocuk ve genç odalarının lider markası Çilek, yeni serisi Yakut ile 4-18 yaş arasındaki kızlara renkli bir odanın kapılarını aralıyor. Klasik tarzı modern bir anlayışla yorumlayan tasarım; ışıltısıyla da kız çocuklarının ve genç kızların gözlerini kamaştırıyor.

Tasarımında kullanılan taşlarla odalarda ışıltılı bir hava estiren Yakut, modayı yakından takip eden, ışıltılı ve gösterişli bir tarzı olan tüm kızların kalbini fethediyor.

Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Karyolası Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Çalışma Masası Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Çalışma Ünitesi Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Çamaşırlık Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Gardrop Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Kitaplık Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Komidin Çilek Mobilya Yakut Genç Odası Ranza

Yakut serisi, sezonun trend renkleri olan ahududu ve beyaz ile kombin edilerek dizayn edildi. Enerji dolu ve renkli kişiliğe sahip kızların odalarını süsleyen Yakut, özel aksesuar seçenekleri ile de adeta onları ve dünyalarını yansıtıyor.

Yine ahududu ve beyaz renklerin hakim olduğu aksesuarlar arasında; şık bir puf ve sandalye ile onu tamamlayan yatak örtüsü ve cibinlikten bulunuyor.

çilek genç odaları çilek genç odası takımları çilek mobilya pembe genç odaları