Birbirinden İlginç Banyo Aksesuarları

Banyo Köpüğü Verme Makinesi

Küvette şelale etkisi oluşturmak veya suyu köpürtmek için güzel bir araç satış fiyatı 18 $daha fazla bilgi ve siparişleriniz için buraya bakmalısınız

Bebek Banyo Şapkası

Bebekler için banyo yaptırmak kimi zaman işkence olabiliyor özellikle de gözlerine kaçan şampuan onları daha da rahatsız ediyor.  Ama bu banyo şapkasıyla banyoyu hem bebeğiniz için hem de kendiniz için daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. İnternette yaklaşık olarak 4-5 $’a satılmakta.

Blina Musluk Başlığı

Banyoda bebeğinizin başını suyun basıncından korumak isteyenler için güzel bir aparat daha. Bu ürünün fillisi de mevcut  Suyun miktarını yüzgeçle ayarlayabiliyorsunuz. Bu ürünün fiyatı ise 13 $

Buhulu Ayna Temizleyici

Duştayken aynanın buğulanması istenmeyen ve nefret edilen bir durumdur. Girişimci ruha sahip tasarımcılar bunun için de bir ürün satışa sunmuş. Bir vantuz yardımıyla aynaya tutturabileceğiniz bu ürüne 12$ ödeyerek bu adresten satın alabilirsiniz.

Diş Macunu Sıkıcı

5 $’lık fiyatı ile diş fırçalamayı bir türlü sevmeyen çocuğu olan ebeveynler için güzel bir yardımcı olacaktır. Sipariş vermek isteyenler için adres burasıdır.

Musluk Genişletici Aqueduck

Banyodaki musluklar bazen çok kısadır ve bu durum çoğu zaman sorun olur. Abdest alırken, el yüz yıkarken eliniz sürekli bir yerlere çarpar veya çocuğunuz musluğa yetişemez. İşte bu sorunun çözümü için 13$ ödemeniz gerekecek adres burada

Rulo Diş Macunu

İlk bakışta biraz gülünç gelebilir ama düşünüldüğünde oldukça gerekli bir ürün gibi geliyor. Diş macunun bir orasından bir burasından sıkılmasından bunalanlar için ideal bir ürün olacaktır. Aynı zamanda israfı da engeller Fiyatı ise sadece 5$

Termometreli Musluk Başlığı

Eğer bebeğiniz için ideal su sıcaklığını merak ediyor ve bunu pratik bir şekilde ayarlamak istiyorsanız bu ürün en sadık yardımcınız olacaktır. Amazon’da fiyatı 30$ olan bu ürüne bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tubtanic Banyo Tıkacı

Bir işinize yarar mı bilemem ama güzel bir aksesuar olarak gözüme çarptı. Küvetinizde küçük bir Titanik olsun isterseniz bu adresten 5$ ödeyerek sipariş vermelisiniz.

Tuvalet Kağıdı Tutucu

Çok büyük bir ihtiyaç mıdır tartışılır fakat banyonuzda böyle bir ürün istiyorsanız bu adresi incelemelisiniz.

Tuvalet Kağıdı ve Mendil Tutucu

İlginç bir tuvalet kağıdı ve mendil tutucu. Eğer tuvalet kağıdını bir köpeği poposundan çekmek sizin için güzel bir durum olacaksa 22$ ödemelisiniz.

banyo aparatları musluk aparatları