Vestel’den Ayda 17 TL’ye Bulaşık Makinesi


Vestel, bulaşık makinesi satın alan tüm müşterilerine 1 yıl boyunca yetecek Quantum Finish tablet deterjan hediye ediyor. 31 Aralık’a kadar sürecek kampanyadan herhangi bir Vestel bulaşık makinesi modelini tercih eden herkes faydalanabiliyor.

Vestel’in bu son kampanyası tüketicileri 1 yıl boyunca deterjan derdinden ve masrafından kurtarıyor.

Ayrıca Kasım ayında Vestel bulaşık makinelerine 17 TL’den başlayan taksit tutarı, 5 yıl boyunca süren garanti ve 3 ay koşulsuz iade fırsatlarıyla sahip olmak mümkün.

Vestel F18 JetWash ile hem zaman hem de enerji tasarrufu
Kampanya kapsamında tercihini tüm zamanların en hızlı bulaşık makinesi F18 JetWash’dan yana kullanan tüketiciler, hem zamandan hem enerjiden maksimum tasarruf elde ediyor. Vestel’in A sınıfı enerji, yıkama ve kurutma performansı sunan F18 JetWash bulaşık makineleri yıkama süresini bulaşığın miktarına ve kirine göre ayarlayarak minimum su ve elektrik tüketiyor.

A enerji sınıfından yüzde 10 daha tasarruflu olan Vestel’in yeni serisi, dünyanın A yıkama performansı sunabilen en hızlı bulaşık makinesi olma özelliğini taşıyor. Vestel’in yeni bulaşık makineleri, bulaşığın türüne göre yıkama süresini 18 dakikaya kadar düşürüyor ve 12 dakikada en iyi yıkama performansını sunuyor. Yeni serinin, sıcaklık ve yıkama süresi seçeneklerinin belirlenebildiği 6 farklı programı bulunuyor.

Ürün fiyatı: 1.196 TL (KDV dahil)