Samsun Eco Bubble Çamaşır Makineleri

Samsun Eco Bubble Çamaşır Makineleri

Teknoloji Devi Samsung, çeyiz düzenler, evini yenilemek isteyenler veya çamaşır makinesini değiştirmek isteyenler için Eylül ayına kadar geçerli olacak yeni bir kampanyaya başladı.

Samsung’un Eco Bubble Çamaşır Makineleri hem tüketicileri hem de ceplerini sevindiriyor.

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung, yaz aylarını tüm tüketiciler için avantaja çevirmeye devam ediyor. Samsung’un Eylül ayı sonuna kadar sürecek Eco Bubble Çamaşır Makinesi kampanyası ile 8 kg’lık Eco Bubble çamaşır makinelerine büyük indirim fırsatları ile sahip olmak mümkün.

Eco Bubble Çamaşır Makinesi

Benzersiz köpükle yıkama teknolojisine sahip Eco Bubble

Kampanyaya dahil olan A+++ Enerji Performansına sahip 8 kg kapasiteli Samsung Eco Bubble Çamaşır Makineleri köpükle yıkama teknolojisi özelliği ile üstün yıkama performansı sunarken %70’e varan enerji tasarrufu da sağlıyor.

Sadece Samsung Eco Bubble çamaşır makinelerinde bulunan köpük teknolojisi sayesinde yıkama programı başladığında hava ve su deterjanı köpüğe çevirmek için kullanılıyor ve deterjan hızla eriyerek, oluşan köpükler sayesinde çamaşırlara daha hızlı ve eşit bir şekilde nüfuz ediyor. Eco Bubble teknolojisinin oluşturduğu köpükler düşük ısıda dahi çamaşırları derinlemesine temizliyor. Sık yıkanan çamaşırların aşınmasını da önlemiş oluyor.

Samsung’un elmas kazana sahip Eco Bubble’ı 15 dakikalık kısa programı ile sık yıkanan çamaşırlar için de kurtarıcı oluyor. Çocukların forması, önlüğü, bebeklerin her gün sayısız defa değişen kıyafetleri Samsung Eco Bubble çamaşır makinesinin kısa programında rahatlıkla yıkanıyor.