Penelope Bamboo’dan Yeni Bebek Serisi


PENELOPE Bamboo’nun bebek yastığı ve yorganı da anne ve babaların beğenisine sunulacak.

Türkiye’de yastığın ve yorganın markası PENELOPE, Bebe Serisi ve yeni ürünleri ile 19-22 Ocak tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleşecek 22.Uluslararası Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı’na katılacak. Fuarda tamamen doğal ve sağlıklı bebek ürünlerinin yanı sıra PENELOPE Bamboo’nun bebek yastığı ve yorganı da anne ve babaların beğenisine sunulacak.

Bebek uykusu için çok özel ürünler geliştiren PENELOPE Bebe, 19-22 Ocak tarihlerinde CNR Expo’da düzenlenen 22. Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı’na katılıyor. Fuarda, Türkiye’de ilk defa uygulanan bambu dolgusunu kaplayan bambu – kun kumaşından üretilen kılıfı ile PENELOPE Bamboo çocuk yastık ve yorganları ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Tamamen doğal PENELOPE Bamboo yastık ve yorganların yanı sıra PENELOPE bebek serisi uyku ürünleri 4. Hall’de D-120 numaralı standında anne ve babaların en kıymetli varlığı bebekleri için huzurlu uykunun kapılarını açacak.

Türkiye de ilk defa MAYA TEKSTİL tarafından geliştirilen doğal ve antibakteriyel özelliğe sahip PENELOPE Bamboo yastık ve yorganlar artık bebeklerin de uykularına eşlik edecek. PENELOPE Bamboo yastık ve yorganlar nemi yok etme ve çabuk kuruma özelliği yanında, bambunun doğal antibakteriyel özelliklerini taşıyor. Terletmeyen, yıkanabilen kumaşı ise özellikle hijyene önem veren annelerin vazgeçilmezi olacak.

Doğal sıcaklığın yanı sıra, hava geçirgenliği ile uyku süresince terlemeyi önleyen PENELOPE Bebe Serisi uyku ürünleri, aynı anda yarattığı hem sıcak, hem de ferah uyku evreleri ile miniklerin vücutları ve çevre arasında denge oluşturuyor. Kaz tüyünün ve elyafın eşsiz özelliklerini taşıyan PENELOPE Bebe Serisi içerisinde yer alan yastık ve yorganlar, yüzde yüz pamuklu, mite geçirmez ithal kumaşı ile çocuğunuzu koruyor. Tamamen doğal olan Bebe Serisi kaz tüyü uyku ürünleri, çocuğunuza rahat ve huzurlu uyku sağlıyor.

Doğal ve kaliteli uykuyu garantileyen MAYA TEKSTİL’in en büyük markası PENELOPE’nin “Bebe Serisi” uyku ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.mayatekstil.com , www.pnlp.com internet adresi ziyaret edilebilir ya da 0 (216) 561 20 02 numaralı telefon aranabilir.