Kahverengi ve Gri Salon Tasarımları

Kahverengi ve Gri Salon Tasarımları


Herhalde, kahverengi ve griyi düşündüğünüzde aklınıza gelen “onlar sıkıcı gözüküyor”. Pek çok kişi bunun iki sıkıcı renk olduğunu düşünüyor. Ve bir araya getirildiğinde, daha da sıkıcı görünürdü. Ancak bence öyle değil, çünkü sadece bunu nasıl yaptığına bağlı. İç mekan için kullanıldığında, yerleşim düzeni iyi olduğu ve dekorasyon tarzı da mükemmel olduğu sürece daha da iyi görünüyor. Aslında, renklerle tamamen bunlarla sımsıkı tutmanız gerekmiyor. Aynı zamanda bazı vurgular da atmaktan aciz.

İşte bu yüzden bugün size içinde kahverengi ve gri renklerle bir oturma odaları listesi göstereceğiz. Eminim bu, aslında bu renkler hakkında zihninizi değiştirmenizi sağlayacaktır çünkü aslında birbirine oldukça benzemektedir. Kahverengi ve gri bir hayranıysanız ancak eviniz için iyi görünmediğini düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan bu listedir. Sonunda kesinlikle rengi kullanmaya teşvik edeceksiniz. Aşağıdaki salon tasarımları sizin için ilham kaynağı olacaktır. Sizin için harmanladıklarımıza bir göz atın:

Daha güzel bir sarı perdeye sahip basit bir oturma odası, ona daha fazla hayat getiriyor. Mobilyaları kullanarak renkleri nasıl birleştirdiğine dikkat edin.

Güzel, değil mi? Alanın sıcaklığına eklenen gri ve kahverengileri birlikte görmek çok güzel. Bunun dışında, burada farklı dokuların da kullanıldığını fark edebilirsiniz.

Bu karmaşık bir alan halı tasarımı ve kahverengi bir deri kanepede oturan bazı sanatsal gri baskıyla yastıklar atıyor. Her şeyden önce, açık bir planla gerçekten güzel görünüyor.

Bu yaşam alanı, zengin zil sesleri, dokulu duvar kağıtları ve desen, doku, sanat ve antikaya rağmen sıcaklığı ve kişiliği ekleyen özel duvar renkleriyle daha küçük bir samimi his verir. Kahverengi kanepe ve gri aşk sandalyelerinin yanı sıra burada siyah beyaz vurguları da seviyorum.

Bu oturma odası biraz karanlık görünebilir, ancak bu loş ışıklardan dolayı. Burada kahverengi kanepenin ve iki gri pufun olduğunu görebilirsiniz. Merkezde bir cam sehpa oturuyor.

Bu bana taze serinletici bir oturma odasına benziyor; özellikle içinde taze çiçekler ve bitkiler var. Burada tropikal bir his hissedebilirim.

Bunun için gri bir kanepe ile kahverengi bir kanepe birbirine bakmaktadır. Tabii ki, sonuçta sıkıcı görünmüyor. Alan için bir dekor olarak iki katına çıkmış olan uzun bir kitap rafına sahip olduğunu da görebilirsiniz.

Kahve deri koltuklar, atkı halı, şelale camı masası, taş çevreleyen şömine ve geniş gri kesitli özellikleri olan rahat ve rahat bir oturma odası.