İstikbal Mobilya Köşe Takımı Modelleri ve Fiyatları

Carla Köşe Takımı

istikbal carla köşe takımı

Ürününün sırt kısmında bulunan minderleri, ana kumaşla zarif bir şekilde kombine edilmiştir. Carla Köşe Takımı, modern bir görünüme sahip olmanın yanı sıra; üçlü ünitesinde yer alan yatak olabilme fonksiyonu sayesinde son derece işlevsel bir dizayna sahiptir.

1 adet Köşe Üçlü + 1 adet Köşe Parçası + 1 adet Köşe İkili + 1 adet Berjer 4.081,20 TL

Dream Köşe Takımı

istikbal dream köşe takımı

Dream Köşe takımı trend bir uyulama olan; ürün kollarında yer alan fitil, düğme ve çektirme uygulamaları ile modern tarzda tasarlanmıştır. İkili ve üçlü üniteleri Zero Wall mekanizması ile yatak ve sandık olabilme özelliğine sahiptir. Köşe takımları için önemli bir kriter olan “Ters Köşe” olabilme özelliğine sahiptir.

1 adet Köşe Üçlü + 1 adet Köşe Parçası + 1 adet Köşe İkili + 1 adet Tekli 2.753,40 TL

Palace Köşe Takımı

istikbal palace köşe takımı

Palace Köşe Takımı; yatak ve sandık fonksiyonu ve ters köşe olabilme seçeneği sayesinde, düşük metrekareli yaşam alanlarına Country çizgisini taşımak isteyenlerin tercihi olabilir. Beyaz ayak alternatifi bulunmaktadır.

1 adet Köşe Üçlü + 1 adet Köşe Parçası + 1 adet Köşe İkili + 1 adet Berjer 4.017 TL

Monna Köşe Takımı

istikbal monna köşe takımı

Monna köşe takımı, oturum fontunun kulaklı yapısı, sırt kısmında bulunan kırlentleri, kol kenarlarında bulunan baklava deseni tarzı kapitone uygulamaları ile son derece zarif hatlara sahip, modern bir köşe takımıdır. Üçlü ünitesi yatak ve sandık olabilme, ikili ünitesi ise sandık olabilme fonksiyonlarına sahiptir.

1 adet Köşe Üçlü + 1 adet Köşe Parçası + 1 adet Köşe İkili + 1 adet Tekli/Berjer 4.084,20 TL

istikbal mobilya istikbal mobilya köşe takımları köşe takımı fiyatları köşe takımı modelleri köşe takımları