İstikbal Miranda Yatak Odası Takımı

İstikbal Miranda Yatak Odası Takımı


İstikbal Mobilya Miranda Yatak Odası Takımı peşin olarak 3.511,80 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.
Miranda Yatak Odası Takımı, Sürgülü ve 5 kapılı gardırop, 150’lik, 160’lık, 180’lik ve 200’lük Karyola ve Başlık, Tuvalet Masası ve Aynası, Komodin, Şifonyer ve Puf ünitelerinden oluşmaktadır.

Tuvalet Aynası: Eğrisel bir formda tasarlanmış olan ayna panosunda cam kırığı, ayna alt arka panosunun maverick ceviz kullanılarak tasarım görsellik olarak desteklenmiştir.

Tuvalet Masası: Ünite çekmeceli ve kapaklı olarak tasarlanmış olup; gövdede maverick ceviz , kapakta ve çekmecede ise cam kırığı renk kombinasyonlarında tasarlanmıştır. Ünitenin sol kısmında kapaklı bölme, sağ kısmı dar raflı bölme olup; alt kısmında ise çekmeceli bölme mevcuttur. Kapak ve üst çekmece köşelerinde radius uygulaması kullanılmıştır. Kapak ve çekmece kenarlarında klapa uygulaması, altta yerden yüksek ayak kullanılarak tasarım görsel olarak desteklenmiştir. Kapak iç dizaynında ise panel raflı kullanım alanları mevcuttur.

5 KAPILI : 5 kapaklı gardırop 2 renk kombinasyonunda tasarlanmış olup; gövdede maverick ceviz , kapakta ise cam kırığı renk kullanılmıştır. Dış kapak kenarlarına maverick ceviz renkte klapa ve klapa aralarına aydınlatma sistemi kullanılarak görsellik ve fonksiyon arttırılmıştır. Gardırop iç dizaynında elbise askılıkları ve raf uygulaması kullanılmıştır. Üründe kullanım kolaylığı sağlanması ve ürünün kullanım ömrünün arttırılması açısından gardırop kapaklarında yavaşlatıcılı menteşeler kullanılmıştır.

SÜRGÜLÜ : Sürgü kapaklı gardırop 2 renk kombinasyonunda tasarlanmış olup; gövdede maverick ceviz , kapakta ise cam kırığı renk kullanılmıştır. kapak kenarlarına maverick ceviz renkte klapa ve klapa aralarına aydınlatma sistemi aydınlatma sistemi kullanılarak görsellik ve fonksiyon arttırılmıştır. Gardırop iç dizaynında elbise askılıkları ve raf uygulaması kullanılmıştır.