İstikbal Mobilya Elizya Yatak Odası Takımı

İstikbal Mobilya Elizya Yatak Odası Takımı

İstikbal’den yatak odanıza gelen güzellik; Elizya Yatak Odası Takımı. Açık ve koyu ahşabın güzelliği odanızda ferah bir hava yaratıyor. Yatak başlığındaki çapraz tasarım dokunuşları ile Elizya Yatak Odası, size en güzel rüyaların kapısını aralıyor.

Genel Bilgiler

Elizya Yatak Odası Takımı renk konfigürasyonunda meşe ve opak beyaz folyo kullanılmış olup, İskandinav tarzı ile görsel açıdan oldukça şık ve farklı bir tasarıma sahiptir.
Birbirini tamamlayan altın renk detay uygulamaları, farklı tasarıma sahip ayak yapısı ve şık kulp detayları ile görsel açıdan zenginleştirilmiştir.
Gardırop kapakları üzerinde yer alan çerçeve görünümü ve degrade geçiş uygulamaları ile takım ön plana çıkmaktadır.
Gardırop, içerisinde elbiseleri depalanabilmesine olanak sağlayan,iç çekmece raflı bölmeler ve elbise askılıkları kullanılarak fonksiyonellik arttırılmıştır.
İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler kullanım açısından çizilme, sürtünme ve yanmaya dayanıklı olup, kolay temizlenme özelliğine sahiptir.
Ünite kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalar engellenerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır.
Ünitelerde yerden yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır.
5 Kapılı, 6 Kapılı ve Sürgü Kapılı olmak üzere 3 gardırop alternatifi bulunmaktadır.
Sürgülü Gardırop kapakları üzerinde çerçeve ve çerçeve aralarında çapraz oluşturacak şekilde yer alan klapalar sayesinde görsellik arttırılmıştır.