Duravit’ten Elektronik Klozet Kapağı

Duravit’in yeni ürün serisi SensoWash C modern banyoların vazgeçilmezi olacak niteliklerde. SensoWash C’de çocuk emniyeti özelliği ile istenmeyen sıçramaların önüne geçiliyor.

Yenilikçi teknolojiye ve kusursuz bir tasarıma sahip SensoWash C, modern banyo mimarisiyle her zamankinden daha fazla uyum gösteriyor

Yenilikçi teknolojiye ve kusursuz bir tasarıma sahip SensoWash C, modern banyo mimarisiyle her zamankinden daha fazla uyum gösteriyor. Gizli bağlantıları sayesinde Starck 2, Starck 3 ve Darling New serileriyle birleştirilebiliyor. Üstelik montajı da oldukça kolay. Paslanmaz çelik sprey kolu üç farklı türde yıkama imkanı sağlıyor. Taharet fonksiyonu size temiz ve taze hissettirirken, Konfor fonksiyonu sprey kolunun titreşimli su jetiyle daha özenli yıkama yapıyor. Kadınların ihtiyaçları için özel hazırlanan Bayan yıkama fonksiyonu’nun su jeti ise nazikçe temizliyor. Özel bir LED gece lambası işlevi sayesinde karanlıkta güvenle yön bulunabiliyor. Ayrıca, SensoWash’da istenmeyen sıçramaları önleyen çocuk emniyeti özelliği de var.