Creavit Vera Banyo Mobilyası

Creavit Vera Banyo Mobilyası

“Banyo bu tarafta” mottosuyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit, “Vera Banyo Mobilyası” ile banyoları tasarımla buluşturuyor. Yıllardır kalitesiyle sektörde adından söz ettiren Creavit, aşkla tasarlanan trend banyolara imzasını atıyor. Stil sahibi kadınların tercihleri ürünlere yön verirken, hayal edilen banyolar Creavit’le gerçeğe dönüşüyor.
Creavit Vera Banyo Mobilyası

Gün geçtikçe alışkanlıklar değişiyor ve insanlar evlerini güzelleştirmeye banyolarından başlıyor. Modern banyoların vazgeçilmezi banyo mobilyaları evlerin kimliğini değiştirirken, banyolar evlerin cazibe noktalarına dönüşüyor. Stil sahibi kadının gözdesi Creavit Banyo Mobilyası içinden hiç çıkmak istemeyeceğiniz banyolar yaratmak için çalışıyor. Creavit Vera Banyo Mobilyası kişiye özel çözümleriyle evinizin konforunu banyonuza taşıyor.

Creavit Vera Banyo Mobilyası boy dolabı, aynalı üst modül ve akrilik lavabolu alt modülden oluşuyor. Özgün tasarımıyla banyoda konfor arayanların tercihi Vera Banyo Mobilyası, işlevsel, fonksiyonel ve ergonomik kullanımıyla öne çıkıyor. Tasarımın gücü özellikle lavabonun formunda kendini gösteriyor. Gövde ve kapaklarında yeşil, beyaz ve cappucino lake renk seçenekleri bulunan takımın uygun Creavit armatürlerle kullanılması öneriliyor. Kullanışlılığıyla da fark yaratan takımın 90 cm ve 120 cm’lik farklı ebat seçenekleri bulunuyor. Tüketicisini dinleyen marka Creavit, her ihtiyaca uygun çözümleriyle banyo modasının öncüsü oluyor.