Artema Nest Trendy Serisi Armatürler

Ergonomik yapısıyla pratik kullanım sağlayan Nest Trendy Serisi, estetik tasarımıyla banyoların vazgeçilmezi oluyor. Şıklık ve fonksiyonellik bir araya geliyor, Nest Trendy Serisi’nde vücut buluyor…

Artema Standartları

Artemaları tasarlarken ve üretirken, hem sizin hem gezegenimizin geleceğini düşünüyoruz. Su ve enerji tasarrufunu esas alan modellerimizi; rahat, güvenli ve verimli bir şekilde kullanabileceğiniz estetik, ergonomik ve dayanıklı ürünler olarak hayata geçiriyoruz. Artema deneyimini yıllarca güvenle yaşayabilmeniz için de, testlerimizde endüstri standartlarıyla yetinmiyor, her test alanına sınırları zorlayan Artema Standartları getiriyoruz. Ne de olsa aç kapa Artema.

Aç Kapa Bozulmaz

Artemaların dayanıklılık testinde Avrupa standartlarının gerektirdiği 210.000 aç kapayla yetinmeyip, tam 1.500.000 aç kapa uyguluyoruz. Bu test, 4 kişilik bir ailenin günde ortalama 40 aç kapa yapması olarak düşünüldüğünde, 100 yıllık kullanıma denk geliyor.

Aç Kapa Kararmaz

Standart korozyon testi 200 saatken, Artema korozyon testi tam 720 saat sürüyor. Kaplaması 10 yıl garantili Artemalar ortam ne kadar nemli olursa olsun kararmıyor; siz açıp kapadıkça ışıldıyor.

Aç Kapa Sızdırmaz

Asla sızdırmayan Artema’nızı yıllarca güvenle kullanın diye, armatürlerin 5 barlık şebeke suyu basıncına dayanıklılığını test ederken tam 50 bar basınç uyguluyoruz.