İder Mobilya Letoon Köşe Koltuk Takımı

İder Mobilya Letoon Köşe Koltuk Takımı
Küçük mekanlar, küçük daireler için daha fazla alandan yararlanmak için köşe koltuk takımları tercih edilebilir. Köşe koltuk takımları ile mekana daha ferah ve geniş bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Fildişi rengiyle studio daireler gibi küçük yaşam alanlarında daha ferah ve geniş bir görünüme imkan veren Letoon koltuklar, köşeli formu sayesinde her evde kolayca kendine yer buluyor.

Tek koltuk ile geniş dinlenme alanı elde edin

Modern evlere tek koltuk ile geniş dinlenme alanı sunan İder Mobilya Letoon takım, oval kolçakları ve yumuşak sırt minderleriyle konforunuzu artırıyor. Letoon koltuklar, köşeli formu sayesinde de küçük yaşam alanlarında harikalar oluşturuyor.

Fildişi renginin asaletiyle evlere dinamizm kazandıran Letoon köşe koltuk takımı, hem sehpa hem de puf olarak kullanabileceğiniz parçasıyla da fonksiyonelliğine dikkat çekiyor. Yaşam alanlarına sakin bir hava katmak ve enerjisini yansıtmak isteyenler gençler için biçilmiş kaftan olan Letoon köşeli koltuk takımı, İder Mobilya kalitesiyle kullanıcılarına ulaşıyor. Bu benzersiz koltuk takımıyla siz de evinizde ayrıcalıklı bir mobilyaya sahip olabilir, minimalist duruşunuzu evinize yansıtabilirsiniz.

ider mobilya köşe koltuk takımları köşe takımları