3m2 Banyo Mobilyaları

3m2 Banyo Mobilyaları

Kale’nin küçük banyolar için satışa sunduğu yeni ürün serisi “3m2 Banyo Mobilyaları” dar alanlardan daha fazla yararlanabilmeyi ve dekoratif bir görünüp kazandırmayı hedefliyor.

Zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, özellikle dar alanlar için yer tasarrufu sağlayan “3m2 Banyo Mobilyaları” serisi ile banyoları düzenli ve estetik görünüme kavuşturuyor.

Banyolarda oluşabilecek özensiz görüntüyü ortadan kaldıran “3m2 Banyo Mobilyaları”, banyo gereçlerinin depolanması için çok pratik seçenekler sunuyor. Özellikle küçük banyolar için geliştirilen modüler sistem sayesinde kullanıcıların en büyük yardımcısı haline gelen seri; dar alanlar için yer tasarrufu sağlayan dolabı, özel havluluğu, sürgü kapakları, yandan çekmecesi ve özel lavabo sifonu sayesinde banyolarda daha fazla kullanım alanı oluşturuyor.

EKSTRA SAKLAMA ALANLARIYLA BANYOLAR DAHA DÜZENLİ

Temizlik aparatları dolabı, farklı temizlik malzemelerinin saklanabilmesi amacıyla tasarlandığı için banyoda düzenli bir görüntü oluşturuyor. Böylece banyoda bulunan Vileda, kova, çamaşırlık, sepet gibi kötü ve dağınık görüntü veren hijyen ürünleri kolaylıkla saklanabiliyor.

Bornozluk dolabı ise havlu ve şampuan gibi malzemeler için de ekstra saklama alanı içeriyor. Klozetin üzerindeki atıl alanda tuvalet kağıtlarını saklayarak banyonun daha temiz ve şık görünmesi için tasarlanan klozet üstü dolap da katlamalı kapağı sayesinde pratik bir kullanım sağlıyor.

Çamaşır makinesinin yüksekte konumlandırılmasıyla daha ergonomik bir kullanım sağlayan çamaşır makinesi dolabının, alt bölümüne deterjan veya çamaşır sepeti, üst bölümüne ise havlu veya deterjan gibi malzemeler yerleştirilebiliyor.