Sharp Quattron LED TV’ler

Sharp Quattron LED TV’ler

Sharp Quattron
Japon devi Sharp’ın geliştirdiği 4-Renk Quattron teknolojisi, tüm televizyonlarda bulunan RGB 3 renk (kırmızı, yeşil, mavi) panel teknolojisine sarı rengi ekleyerek, milyonlarca rengi dev ekranlarda salonunuza taşıyor.

Doğadaki ana renklerden biri olan sarı rengin televizyon paneline eklenmesiyle Sharp, doğa ve insana dair bütün ayrıntıları daha net izlemenizi sağlıyor. Dünyanın ilk ve tek 4 renk Quattron teknolojisine sahip televizyon serisinden öne çıkan 70 inç (178 cm) LC-70LE857E ve 60 inç (152 cm) LC-60LE857E televizyon modelleri ile Sharp, izleyicilere tüm renkleri kendi doğallığında yaşama fırsatı sunuyor. Sharp’ın sarı renk devrimine ek olarak bu panellerde kullandığı yeni nesil teknolojiler, izleme mesafesi sorunlarını ortadan kaldırıyor, büyük ekran televizyon için büyük salon ihtiyacına son veriyor.

Sharp’ın sunduğu büyük ekran serisi ve Quattron teknolojisi ile televizyon izleme keyfi maksimuma çıkıyor. Diğer hiçbir televizyonda bulunmayan Quattron teknolojisi sayesinde %33 daha net görüntü, daha canlı ve parlak sarılar, daha derin maviler ve daha fazla renk ile gökkuşağı salonlara geliyor.

Sarı Rengin Oluşturduğu Devrim: Quattron

Dünyanın en gelişmiş panel teknolojisi olan Quattron, günümüzde tüm televizyonlarda sadece 3 renk (kırmızı, yeşil, mavi) kombinasyonları ile sunulan görüntülere, 4’üncü renk “sarı”yı katarak, görüntü doğallığını gözle görülür ölçüde artırıyor. Televizyon izlerken gördüğümüz sarı renk ve tonları, ekrana kırmızı ile yeşilin farklı kombinasyonlarıyla değil, gerçek sarı renk ile yansıyor. Böylece sarı ve tüm tonları gerçek görüntünün canlılığında sunuluyor. Quattron bir panel teknolojisi olduğu için ekstra yayın veya uydu verisine ihtiyacınız da yok. Bu görsel şölene tanık olmak ve keyfini çıkarmak için Quattron bir TV’yi evinize yerleştirmeniz yeterli. Güneşin doğuşundan, masmavi gökyüzüne, yeşilin huzurundan, alacakaranlığa kadar bütün renkler en gerçek halleriyle izleyiciye ulaşıyor.

Quattron teknolojisiyle gelen olağanüstü kontrast özellikleri ve hızlı hareketler içeren sahnelerde bulanıklığı ortadan kaldıran 240Hz yenileme hızı ile Sharp, televizyon izleme keyfinde yeni bir çığır açıyor. 70 inç (178cm) olan LC-70LE857E ve 60 inç (152 cm) olan LC-60LE857E televizyon modellerinin her ikisinde de bulunan Smart TV özelliği; Çift Çekirdek İşlemci ve dahili WiFi donanımı sayesinde film, müzik, oyun ve web sitelerine hızlı bir şekilde erişime olanak sağlıyor. Japon devi Sharp ayrıca, bu modellerde bulunan UV²A panellerde, daha dinamik HD görüntüler sunmak için benzersiz ve hassas bir piksel yapısı kullanıyor.

Bildiğiniz Tüm Mesafeleri Unutun

Sharp’ın geliştirdiği 4-Renk Quattron teknolojisine ek olarak geliştirilen diğer teknolojiler sayesinde, büyük ekran televizyon büyük salonda izlenir devri bitiyor. Büyük ekranların en büyük sorunu yakın mesafeden izlendiğinde görüntülerin dağılması ve ekranda pikselli olarak görüntülenmesidir. Sharp LED TV’lerde pikselize ve pürüzlü görüntülerin oluşmasını engelleyen Clear Picture işlemci ve yeni Sub Pixel Control 2 özellikleri bulunmaktadır.

Sharp’ın kullandığı yeni nesil teknolojiler sayesinde izleme mesafesi kısalmış oluyor. Japon bilim insanlarının araştırmaları ve çalışmaları sonucunda elde edilen bu panellerde; 70 inç için 2.7 metre, 60 inç için 2.3 metre mesafe seyir keyfiniz için yeterli oluyor. Ekrana yakın oturduğunuzda görüntüler tıpkı bir sinema salonunda olduğu gibi, görüş alanının büyük bir kısmını kaplıyor. Japon devi Sharp’ın sunduğu panel teknolojilerinin farkı ile görüntüler daha keskin ve dengeli olurken, renkler de her zamankinden daha canlı olarak ekrana yansıyor. Futboldan sinema keyfine, belgesellerden vahşi doğadaki adrenalin programlarına kadar yeni sezonda izlediğiniz her şey, Sharp LED TV panellerinin farkı ile evlerinize gelmeye hazırlanıyor. Size en yakın teknoloji mağazasına giderek bu teknolojik devrime şahitlik etmek için ilk adımı atabilirsiniz. Ne de olsa insan sadece gördüğüne inanmalı.