Şarj Edilebilir Masa Lambası


İtalyan bir tasarım stüdyosu olan Karman, evleri veya ofisleri şık bir şekilde giymek için benzersiz aydınlatma tasarlamak için en yeni konvansiyonel malzemeleri kullanıyor. Evdeki tasarımcı Matteo Ugolini tarafından yapılan en son Bacco koleksiyonunda iki masa lambası ve bunları taşımak için bir metal sepet bulunur. Bu zemin lambaları arasında Bacco CT143 1B INT, akşam yemeği için veya bir şişe şarap için mükemmel bir yer oluşturabilir.

Adından da anlaşılacağı gibi, bunu yapmak fikri geleneksel şarap yapma yöntemlerinden esinlenilmiş ve bu şarap şişesi şeklindeki aydınlatma sofistike bir beyaz buzlu cam difüzör ve bir ay gibi aydınlatma sunmak için 250 lümenli bir LED ile geliyor. Ampul, şarj etme ve Açık / Kapalı mekanizması çıkarılabilir alüminyum tabana entegre edilmiştir. 6 saat boyunca sürekli olarak kullanmaya izin veren şarj edilebilir piller var.

Metal sepet altı Bacco şarj edilebilir masa lambası taşımak üzere tasarlanmıştır, bu nedenle evde veya sahilde küçük bir parti hazırlıyorsanız. Kolayca davetkar bir atmosfer yaratmak için taşınabilir. Alanı masanın üzerinde aydınlatmak için masaya, rafa veya zemine yerleştirebilirsiniz.

lamba masa lambası