İntema Solido Mutfak


Yenilikçi çizgisiyle ve fark yaratan modern mutfak tasarımlarıyla öne çıkan İntema Mutfak, yeni Carmin ve Solido serileriyle göz kamaştırıyor.

Mutfaklarda Doğal Yansıma: Carmin

Doğal ahşap mat pelesenk kaplama kapaklarıyla Carmin, klasik öğelerin abartıdan uzak ama iddalı bir yorumu. Beyaz parlak kapaklarla mat tonlamaların mükemmel uyumu mutfaklara ayrı bir şıklık katıyor.

Şık olduğu kadar fonksiyonelliği ile de öne çıkan seri, depolama alanı olarak kullanılan köşe çözümleriyle dikkat çekiyor. Hayatı kolaylaştırmanın sırrı cam rafları, led aydınlatmaları ve kapak boyunca devam eden entegre kulplarında gizli. Sıcak ve sade dokusuyla fark yaratan seri, ışıltılı mutfak isteyenlere parlak pelesenk renk seçeneğiyle de farklı bir dünya sunuyor.

Genç ve Şehirli Yeni Bir Mutfak: Solido

Rahatlık, özgürlük ve mutluluk yaklaşımının bir yansıması olarak tasarlanan Solido; sade, modern ve konforlu…

Stil sahibi bir sadeliğe sahip olan Solido serisi, modaya yakın duran zarif hatlarıyla fark yaratıyor. Parlak olarak beyaz, krem ve siyah olmak üzere 3 renk seçeneği sunan Solido serisi genç ve şehirli bir mutfak.

Zengin renk seçenekleri bulunan parlak lake fuşya raflarıyla Solido, nötr tonlarla retro renkleri ustalıkla harmanlıyor. Bir mutfaktan beklenilen temel özelliklerin yanı sıra, mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştürüyor ve heyecan uyandırıyor.