İntema Mutfak’tan Vetro Mutfak

İntema Mutfak yeni ürün serisi Vetro ile fonksiyonelliği ön plana çıkararak modern çizgilerde yeni bir mutfak sahibi olmak isteyenleri hedefliyor.

Farklı tasarımlar sunan İntema Mutfak, tasarım ve yenilikçilik anlayışı ile yeni modeller yaratmaya devam ederken, fonksiyonellikten vazgeçmiyor

Tasarımlarında mutfakların daha fazla vakit geçirilen keyifli yaşam alanları olmasına olanak sağlayan İntema Mutfak, aynı zamanda işlevsel, ergonomik ve farklı depolama alanları sunan akılcı çözümleri ile dikkat çekiyor. Hemen hemen tüm çözümlerin tüm modellerde kullanılmasını sağlayan modüler yapı, her eve uygun proje imkanı sunuyor.

Intema Mutfak - Vetro - 60 cm genişliğinde tel sepetli kiler kısa boy dolap1
Vetro model, mat camın ipeksi dokunuşuyla ahşabın doğallığını harmanlayarak, şık ve dingin bir atmosfer yaratıyor. 90 cm genişliğinde iki kapaklı sürgülü eviye dolabı eviye altında maksimum depolama alanı sağlarken, tel sepetli kiler çözümleri ise ulaşılması zor köşelerde hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor. Aydınlatmalı üst dolap tabanları ve aydınlatmalı alüminyum raflar ise hem genel aydınlatmaya katkıda bulunuyor, hem de yemek hazırlarken tezgahın daha iyi aydınlatılmasını sağlıyor.
Intema Mutfak - Vetro - 90 cm genişliğinde iki kapaklı sürgülü eviye dolabı 1