Yeni Trend Dijital Baskılı Halılar

Yeni Trend Dijital Baskılı Halılar

Dijital baskıyı duvarlarda görmeye alışkınız değil mi? Duvar kağıtları, posterler, stickerlar derken sevdiğimiz desenleri dijital baskıyla evin pek çok yerine uygular hale gelmiştik. Bu kez farklı bir uygulamayla karşımıza çıktılar. Dijital baskılı halılar! Bu fikri çok sevdik. Çünkü zeminde de şık seçimler yapabiliriz. Mesela arnavut kaldırımlı bir salonda gezinmek hoş olmaz mı?

Dijital halılar özellikle doğal taş ya da ahşap görünümüyle karşımıza çıkıyor. Doğanın kendine has desenlerini evde uygulayabilmek için eğlenceli bir yöntem. EgeCarpets’in bu koleksiyonu da doğadan yola çıkmış. Adına da “Out of Nature” demiş.Onların amacı doğanın güzelliklerini hayatın her alanına yansıtmak.

Taş, ahşap ya da kiremitin görüntüsünü seviyorsanız bu halıları da seveceğiniz kesin. Henüz çok yaygınlaşmasa da yakında trend haline dönüşüp tüm dünyayı saracağından kuşkumuz yok. Üstelik normal bir halıdan farkları da yok. Bildiğimiz halının dokusunu her haliyle hissedebiliyorsunuz. Sıradan ve hep aynı modelleri görmekten sıkılanlar için iyi bir fikir!

Bu halıları balkon ve terata da kullanmak mümkün. Arnavut kaldırmı desenlerini terasta uygulamak hoş bir fikir olabilir, ne dersiniz? Henüz Türkiye’de bir uygulaması olduğundan haberdar değiliz ama bulduğumuz an sizlerle de paylaşacağımızı unutmayın.

Kaynak: evmanya