Valeron Nevresim Takımları


Nevresim takımlarından bornoza, havlu çeşitlerinden perdeye kadar oldukça zengin ve seçkin bir ürün yelpazesine sahip olan Valeron, tasarım konusundaki iddiasının yanı sıra “ulaşılabilir lüks” olma özelliğini de koruyor. Valeron, toprak tonlarıyla sade ve zarif bir şıklığın hakim olduğu koleksiyonda, göz kamaştırıcı ve ışıltılı tasarımlara da yer veriyor. Canlı renkler ve dinamik desenler ile modern, altın rengin kullanıldığı, dantel ve gipür işlemelerin bulunduğu ürünlerle ise klâsik tarzda seçenekler oluşturuyor.

Valeron, sezonun trendlerinden aldığı izlenimler ve farklı tasarımcıların özel olarak tasarladığı ürünlerle oluşturulan özel bir koleksiyona imza atıyor. Aynı zamanda bu yıl ilk defa koleksiyon içerisinde yer alan “Premium Collection” ile kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyenlere en üstün kalite ürünleri ve işçiliği ile hitap ediyor.

İlk olarak Avrupa tekstil pazarında adını duyuran Valeron, koleksiyonlarını dünya çapında, başta Avrupa olmak üzere Çin ve Rusya’da 50’ye yakın ülkede piyasaya sunuyor.