Toshiba LED Ampüller’İn Dekoratif Özellikleri

Standart ürünlerle aynı duya, aynı ışık renklerine ve aynı forma sahip TOSHIBA LED ampuller; tüketicilerin alıştıkları ve ihtiyaç duydukları aydınlatmayı sunarken, LED teknolojisi sayesinde enerji tasarrufu da sağlıyor

Dekoratif aydınlatma konusunda ürün yelpazesini genişletmeye devam eden Toshiba, yeni ürünü LED mum ampul ile bulunduğunuz ortamı güzelleştiriyor. Işık seviyesi ayarlanabilen LED mum ampul ile evinizi, odanızı, ışığın en doğal hali ile aydınlatın.

Standart ürünlerle aynı duya, aynı ışık renklerine ve aynı forma sahip TOSHIBA LED ampuller; tüketicilerin alıştıkları ve ihtiyaç duydukları aydınlatmayı sunarken, LED teknolojisi sayesinde enerji tasarrufu da sağlıyor. Farklı renk ve güç seçenekleri ile en geniş alanları bile başarıyla aydınlatabilen Toshiba LED ürünleri ile evinizde keyifle oturabilirsiniz.

LED TEKNOLOJİSİ VE TOSHIBA LED LAMBALAR

LED teknolojisi, elektriği en kısa ve verimli şekilde ışığa dönüştürebilmesi sebebiyle günümüzde bir çok üründe kullanılmaktadır. Taşınabilir Bilgisayarlar, Monitörler ve Televizyonlarda karşılaştığımız bu teknoloji artık aydınlatma ürünlerinde de geleceğin teknolojisi olarak hayatımıza giriyor.

Akkor lamba Edison tarafından icat edildiğinden beri LED Teknolojisi en yenilikçi buluş olarak aydınlatma dünyasında yer almıştır. Klasik Ampuller ve Tasarruflu Ampullere göre daha az elektrik tüketen ve doğaya daha saygılı LED Lambalar, aydınlatma sistemlerinde yeni tercihimiz olacaktır.

LED Lambaların ekonomi, verimlilik ve ekolojik dengeye saygı açısından bir çok artısı var. Ayrıca her ortama uygun çeşitli dizaynlarda seçenekler de mevcuttur.

Bunları maddeler halinde sıralamak gerekirse;

– Modeline göre 40.000 saate kadar kullanım süresi (Günde 5 saat kullanım ile yaklaşık 22 yıl çalışma ömrü)
– Bariz şekilde azaltılmış enerji tüketimi ve değişim giderleri (Klasik ampullere göre %80, Enerji tasarruflu ampullere göre %50 oranında az enerji tüketir. Çok uzun ömürlüdür)
– Işıkların uzun süre açık kaldığı Mağaza, Otel, Restaurant ve benzeri ortamlarda inanılmaz enerji ve bütçe tasarrufu sağlanır.
– Daha az ısınır
– Civa içermez
– %100”e yakın geri dönüşümlü
– Geleneksel ampullere göre %88’e varan seviyede azaltılmış Karbondioksit salınımı
– Ultraviyole ve infrared ışın yayımı olabilecek en düşük seviyededir
– Evler, işyerleri ve mağazalar için ideal çözümler mevcuttur.
– Sağlam ve güvenli (Akrilik katman sayesinde kırılma riski en aza indirilmiştir)
– Şok ve titreşimlere karşı maksimum direnç
– Parlak beyaz ve sıcak beyaz olmak üzere renk seçenekleri
– Anında parlaklık verir.
– Modern ve şık dizayn
Bu özellikleri göz önüne alarak aşağıdaki sloganları her yerde kullanmak mümkündür.

* Yüksek performans ve enerji verimliliği
* Harcamalarınızın kontrolünü ele geçirin
* Daha fazla ekolojik sorumluluk
Klasik ampullerde elektriğin çoğu dirençte ısıya dönüşür ve harcadığı enerjiye göre çok az bir kısım ışık olarak yarar sağlar.
Avrupa Birliği, Eylül 2009’dan itibaren Klasik Akkorlu Lambaların satışına ve üretimine sınırlama getirdi. 2011 yılında ise Klasik Ampullerin üretimi sona eriyor. 60W altı ürünlerin satışına bir süre izin verilse de Klasik Ampul satışı 2012 yılında tamamıyla sona erecek.

Daha fazla bilgi için www.toshibatr.com / Çağrı Merkezi: 0212 340 60 80